BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Birkagatan

Birkagatan 16 C, 1 tr Ö.G.

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
  • 305
  • 9723
Värdera din bostad

Beskrivning

På den bästa adressen i Birkastan, precis vid Rörstrandsgatans livliga puls, hittar ni denna fantastiskt planerade etta (som möjligtvis kan omvandlas till en tvåa) med en solig balkong mot väster och ett lugnt läge mot en grönskande innergård. Här erbjuds en högkvalitativ bostad med en genomgående planlösning, rikligt med naturligt ljus från stora fönster, vackra trägolv och välutnyttjade ytor som är enkla att möblera. Komforten är hög och det finns gott om sociala utrymmen som inbjuder till umgänge och glada middagar.

Köket är trevligt och har en matplats där man kan njuta av måltiderna. Badrummet är stilfullt inrett med klassiska materialval. Förvaringsmöjligheterna är generösa och det finns gott om plats att organisera sina ägodelar. Dessutom kan ni glädjas åt att föreningen är välskött och har ett garage i huset. En annan fördel är att föreningen äger marken, vilket ger extra trygghet och stabilitet.

Läget är enastående med närhet till både Sankt Eriksplan och Odenplan, vilket ger er enkel tillgång till ett rikt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Detta är verkligen det perfekta första boendet, där ni kan förverkliga er dröm om att bo centralt i en trivsam och bekväm miljö.

Varmt välkommen på visning!