BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sätra

Kungssätravägen 8

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 5656
  • 1098
  • 3378
Värdera din bostad

Beskrivning

*Varmt välkommen till en drömbostad med egen altan**
Två ingångar, möjlig uthyrningsdel, gavelläge, helrenoverad och stor altan disponeras av denna fantastiska lägenhet som en 3.5:a. Optimal planlösning, ljusa pasteller och fina materialval.

Brf Kungssätra är en äkta förening med stabil ekonomi. Föreningen består av 70 st bostadsrätter, varav 10 hyresrätter dvs så kallade "dolda tillgångar" som successivt säljs av vid tillfälle. Detta innebär ett stort kapitaltillskott i föreningens kassa som kommer att gynna alla medlemmar.

Och så läget! En förort söder om Stockholm som har fått sitt namn efter Sätra gård som är en av Stockholms äldsta byggnader. Gården är känd sedan 1300-talet. Här bor ni nära Mälaren och grönområden med dess härliga rekreationsområden samtidigt som Sätras tunnelbana och Centrum med ett stort serviceutbud nås endast ett stenkast bort. Sätra är ett fantastiskt område som är känt för att ha många bra förskolor, skolor och har höga kultur- och naturvärden.

Varmt välkommen till Kungssätravägen 8!
- Lägenheten är nyproducerad 2015.
- Genomgående parkettgolv i samtliga rum.
- Uthyrningsdel med egen ingång.
- Källarförråd följer med bostaden.
- Stor terrass i fritt läge med maximalt solljus från morgon till kväll, det finns ingen balkong ovan.
- Total renoverat badrum (2015).
- Renoverat kök från IKEA (2015)
- Föreningen har en låg belåning.
- Lätt möblerade stora rum.
- Optimal planlösning.
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- God plats för förvaring.
- Föreningen disponerar 10 st p-platser för uthyrning om 500 kr/mån. Separat kö tillämpas.
- Gemensamma utrymmen: tvättstuga och cykel/barnvagns förråd
- Fantastiska naturnära promenadstråk. Sätraskogens lummiga naturreservat och strandpromenera utmed Mälarstranden som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Två badplatser ligger utmed vägen, Mälarhöjdsbadet och Sätra strandbad med stora gräsytor, klippor och sandstrand, servering, minigolf och en mysig småbåtshamn intill.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer. Närhet till Sätra T-bana och ett flertal bussförbindelser. Sätra Centrum, Liljeholmens Centrum och Kungens Kurva är ett fåtal stormarknader som finns i närheten.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via inbyggd garderob och luckor. Ljusa väggar och parkettgolv.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens magiska terrass. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. Ljusa väggar och parkettgolv.

Solig altan – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö/ egen utgång
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Altanen är ca 16 kvm och har sol från morgon till kväll. Här finns det plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret. Trätrall på golvet och trästaket.

Kök – Stilrent och funktionellt
Stort och stilrent kök från IKEA (2015) med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring bakom köksluckor med praktiska arbetsytor med vitt franskt kakel som stänkskydd. Köksutrustningen består av kyl/ frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd microvågs och varmluftsugn. Tack vare den öppna planlösningen har köket en matplats del för 6-8 personer med behaglig ljus och luftighet. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 1/ Uthyrnings del – Rymligt, ljust och praktiskt
Här finns ett fönsterparti som ger ljus in till rummet. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter som rymmer säsongens alla kläder. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv.

Sovrum 2 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober. Ljusa pasteller på väggar och parkettgolv.

Arbetsrum/ Alterantivt förråd – Funktionellt
Denna halva disponeras idag som ett arbetsrum men kan också vara ett perfekt alternativ till förråd. Ljusa väggar och parkettgolv.

Badrum & WC med exklusiva detaljer
Badrummet renoverades i samband med ombildningen, 2015. Det är trivsamt och stilfullt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, wc, kommod med spegelskåp. Belysning via spotlights.