BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 2

  • 4 rum och kök
  • 111 kvm
  • 7.200.000 kr / Såld
  • 2325
  • 2772
  • 2337
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 4:a möjliga 5:a om 111 kvm med dubbla balkonger om 11 kvm vardera, högt i tak, fina materialval och utsikt över Stockholms inlopp.

Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Du välkomnas in i en mycket rymlig hall med bra plats för avhängning och förvaring i intilliggande klädkammare som också kan användas som arbetshörna. Redan här slås man av takhöjden och rymden i bostaden. Direkt till vänster finns lägenhetens första badrum som är helkaklat i färgen mullvad. Här finns dusch med glasväggar, toalett, handfat och spegel.

Vidare in i bostaden öppnar det sociala vardagsrummet upp sig. Här ryms soffgrupp och matbord för 8-10 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med grå luckor, bänkskiva i vacker marmor och stänkskydd i vitt kakel. Vitvaror i rostfritt så som kyl & frys, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Från vardagsrummet tar man sig ut på en av de två stora balkongen som rymmer loungemöbler, grill och matplats. Balkongen löper längs hela vardagsrummet och har trevligt sydvästläge där du njuter av solens första och sista strålar samt den fina utsikten över Stockholms inlopp. Intill köket finns en del av rummet som går att skapa ett 4e sovrum av för den som önskar (se alternativ planlösning). 

Master bedroom är stort och rymmer dubbelsäng och mycket bra förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Från detta rum tar vi oss ut på bostadens andra lika stora balkong. Slå dig ner och njut av lugnet. Bostadens två andra sovrum rymmer säng, skrivbord, förvaring och lek. 

Lägenhetens större badrum är helkaklat med kakel och klinkergolv i samma trevliga mullvadsfärg. Här finns snyggt bubbelbadkar med takdusch och duschvägg, stor infälld spegel med vacker hylla i natursten och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights.

Hela bostaden har genomgående ljust parkettgolv i ek och vitmålade väggar i sällskapsdelarna, naturnära färger i grått och grönt i sovrummen. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd om ca 9 kvm med egen säkerhetsdörr i stål som du smidigt når med hissen i trapphuset.

Lägenheten har nära till miljörum och busshållsplats i princip utanför dörren. Från kajen tar man en härlig båttur till Djurgården, Nacka strand eller in till Nybroplan med SL. I området finns även en trevlig närbutik, apotek, sushi, bageri och restauranger. Kvarnholmen passar både de som sålt villan och vill flytta närmre stan samt familjer med barn i alla åldrar då det finns förskolor, grundskola och gymnasium. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns två gym (STC) på behändigt avstånd.