BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Hjälmarsvägen 31, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 54.2 kvm
  • 3.620.000 kr / Såld
  • 4524
  • 1450
  • 3476
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Rymlig minitrea med en eftertraktad adress och i gott skick
Denna minitrea är en pärla som erbjuder både stil och funktionalitet. Med en perfekt planerad layout och moderna detaljer, är detta hem det perfekta valet för den som vill ha en bekväm och praktisk livsstil.

- Högt belägen
- Renoverad
- Helkaklat badrum
- Populär adress
- Balkong i soligt läge
- Solid bostadsrättsförening

Rumsbeskrivning
Denna minitrea har två rymliga och insynsskyddade sovrum. Med gott om utrymme för både vila och förvaring, är dessa rum perfekta för att skapa en lugn och privat atmosfär.

Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder en flexibel yta som du enkelt kan anpassa efter dina drömmar och behov. Oavsett om du vill ha en modern och minimalistisk stil eller en mysig och personliga färgval. Balkongen, belägen i en hög och solig position, ger dig möjlighet att njuta av soliga stunder och frisk luft. Det är den ultimata platsen att slappna av och koppla av med en lummig utsikt.

Köket är en riktig höjdpunkt med sin tidstypiska design och toppmoderna renovering. Utrustat med full maskinell utrustning, inkluderat häll, ugn, kylskåp och diskmaskin, är detta kök en kockens dröm. Här kan du utforska din kreativitet och laga fantastiska måltider med lätthet.

Badrummet är väl tilltaget och innehåller badkar, wc och generöst med förvaringsutrymme.

Sammanfattningsvis erbjuder denna rymliga minitrea en harmonisk balans mellan funktion och estetik. Med en balkong som ger dig soliga dagar, ett kök som är en fröjd att laga mat i, och generösa utrymmen för både avkoppling och kreativitet, är detta hem en unik möjlighet att skapa din drömbostad på en populär adress. Välkommen till en inspirerande livsstil!

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.