BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Kvarngränd 5, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • 5.295.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris 5.395.000 kr! Kontakta mäklare för privatvisning på 073-616 88 84. Nu saluförs denna fantastiskt fina och välplanerade 3:a om 85 kvm på eftertraktade Kvarnholmen! En genomgående bostad i toppskick med högt läge i fastigheten och industriell karaktär som bjuder på en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två ombonade sovrum som ligger i fil, genomgående vackert trägolv, ett stort badrum med moderna bekvämligheter samt vackra fönster med en industriell känsla. I huset finns även en fantastisk takterrass med inglasat uterum, grillmöjligheter och flera sittgrupper som bjuder på en magisk panoramautsikt över Djurgården och Stockholms inlopp som är väldigt uppskattad av föreningens medlemmar att nyttja!

Fastigheten byggdes år 1931 och var ursprungligen en lagerbyggnad placerad mellan kvarnen Tre Kronor och Havrekvarnen, och under ombyggnationen 2013/2014 har man bevarat industrikänslan med stora industrifönster och synliga betongbjälkar. Bostaden har ett perfekt strategiskt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City med både bussar och pendelbåt som ligger endast 1-2 minuters promenad bort.

När man kliver in i bostaden välkomnas man av den stilrena öppna hallen med snygg träpanel, praktiskt klinkergolv i svart och goda avhängningsmöjligheter. Vidare in kommer man till det moderna köket som är fullt utrustat maskinellt med rostfri kyl och frys, spishäll, inbyggd mikro och ugn samt diskmaskin. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor samt goda arbetsytor.

Det fina vardagsrummet som lätt blir bostadens mittpunkt ligger i delvis öppen planlösning mot köket, är väldigt lättmöblerat och bjuder på perfekta ytor för både sociala tillställningar och lugna hemmakvällar. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler, matbord för större sällskap samt annat möblemang om så önskas. Stora charmiga fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Från vardagsrummet har man en riktigt vacker utsikt mot de anrika industrifastigheterna mittemot och dessutom en fin utsikt mot vattnet och Djurgården!

Bostaden har två stora sovrum som ligger i fil. Det större sovrummet ligger mot lugnt läge med plats för stor dubbelsäng, nattduksbord, byrå och annan valfri möblering samt gott om förvaring bakom vita garderober med skjutdörrar. Intilliggande sovrummet har två fönster och kan för den som vill delas av och skapa två barnrum. Detta rum kan även med fördel nyttjas som ett perfekt arbets/gästrum.

Stort och elegant badrum som går i sobra kulörer där du har toalett, dusch med duschvägg i glas, handfat med förvaring, spotlights i tak, behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare med svart praktisk arbetsbänk och flera skåp i vitt ovanför med plats för extra mycket förvaring.

BRF Saltsjön Magasin IV bildades 2013 och är en äkta förening som äger marken. Den består av 66 bostadsrättslägenheter och omfattar adresserna Kvarngränd 3-7. Garage nås via hiss direkt ner och erbjuder 52 bil platser och 6 MC-platser. Föreningen har även utöver den gudomliga takterrassen en gästlägenhet som kostar 200 kr/natt, cykelrum, barnvagnsrum, soprum samt skyddsrum. Till bostadsrätten hör ett externt källarförråd.

Detta är en fantastisk bostad som måste upplevas på plats! Välkommen på visning!