BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Handen

Utgårdsvägen 40, vån 3

  • 3 rum och kök
  • 79.5 kvm
  • 1.620.000 kr / Såld
  • 7997
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till trevliga Utgårdsvägen 40!

Stor och rymlig 3:a med inglasad balkong i fritt läge och fin utsikt, belägen högst upp i huset. Bra planlösning med generöst ljusinsläpp. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och övrig möblering. Trevligt kök med matplats för c 4-6 personer. Sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i klädkammaren intill sovrummet samt platsbyggda garderober. Ljust badrum med tvättmaskin och dusch (plats finns för badkar).

Här bor du vid ett av Centrala Handens bästa lägen, med Haninge Centrum ett stenkast från lägenheten. Ica Nära ligger precis utanför huset. Rudans friluftsområde ligger tio minuter bort och goda kommunikationer mot Stockholm City. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Handen har att erbjuda.

- Stor inglasad balkong, högst upp i huset
- Fritt och mysigt läge
- Trevlig 3:a
- Välplanerad och ljus
- Källarförråd finns
- Nära matbutik
- Nära kommunikationer
- Nära skola och förskolor

Balkong
Under större delen av året blir balkongen till ett extrarum, tack vare inglasningen och det soliga läget. Rofyllt läge med utsikt över grönskande innergård. Här finns plats för en utemöbel och en massa blommor efter säsong. 

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffa, bord, TV-möbel och bokhylla. Härifrån nås utgången till balkongen. 
Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och nås även från hallen. 

Kök 
Riktigt ljust och hemtrevligt kök med gott om skåpförvaring och plats för matbord intill fönstret! Här har du samma trevliga utsikt över innergården som från balkongen. 

Två sovrum 
De två sovrummen ligger vägg-i-vägg med varandra och är båda i bra storlek. Sovrummet som ligger närmast vardagsrummet har en angränsande klädkammare och två inbyggda garderober. Plats finns för större säng, nattduksbord och byrå. 
Det sovrum som ligger närmast hallen har också plats för en större säng, nattduksbord och byrå. Längs ena väggen finns två garderober. 

Badrum 
Rymligt badrum med duschkabin, handfat, WC och tvättmaskin. 

Hall 
Trevlig hall med gott om yta för ytterkläder och skor.