BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede gård

Odelbergsvägen 21

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • 7.500.000 kr / Såld
  • 4759
  • 953
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt i den lummiga villaidyllen finner du denna familjefyra som har allt man kan önska sig: Genomgående ljus med fina materialval, vackra golv, fönster i två väderstreck, två balkonger samt full maskinell utrustning.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Bostaden erbjuder en mycket social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner du vackra ytskikt samt flera stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och utgång till en av de två balkongerna i sydvästläge. I övrigt har bostaden genomgående fiskbensmönstrad parkettgolv, Vacker kolmårdsmarmor i hallen, ljusa smakfulla färgval, tre bra sovrum och ett stort badrum med badkar, dusch, stora insynsskyddade fönster och tvättpelare. Stabil och välskött förening med god ekonomi!

På Odelbergsvägen bor du i ett lugnt, lummigt och vackert villaområde med gröna promenadstråk, fina lekplatser och trevliga parker, samtidigt som stadens puls bara är ett stenkast bort. Här har du den grönskande och klassiska Enskedeparken som erbjuder promenadmöjligheter och lek sommartid, och pulkaåkning vintertid. 5 minuters promenad genom parken ligger Enskede Gårds koloniträdgårdar och Dahliaträdgården. I parken, som på 1800-talet anlades som klassisk engelsk park till säteriet Enskede Gård, finns flera av de ursprungliga byggnaderna kvar. I trädgårdsmästarens gamla bostad ligger idag prisbelönta Enskedeparkens Bageri som är omtalat i pressen och i stallbyggnaden från 1868 huserar en av Sveriges första ridskolor. 

Detta är ett hem att trivas i! 
Välkommen på visning!