BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sörskogen - Huddinge

Bläcksvampsvägen 117

  • 5 rum och kök
  • 148 kvm
  • 5.000.000 kr / Såld
  • 5668
  • 4473
  • 3277
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett stort rymligt gavelradhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Huset har en totalyta om hela ca 180 kvm, 148 kvm boarea och 32 kvm biarea fördelat på två plan plus entré/souterrängplan, 5 rum och kök. 
Här finner ni en härlig trädäckad uteplats i lugnt läge på husets trädgårdssida och en mindre precis utanför entrén samt två balkonger, en balkong om ca 15 kvm som ni når från köket och en som ni når från sovrum 1. När solen är uppe är det alltid sol på någon uteplats. 
Det är en P-plats på tomten och en i garagelänga där det också finns el, 230 V. 
Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är lagom avstånd till närmaste lekplats samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola och till Sörskogens fotbollsplan. Busshållplats finns bara ca hundra meter från huset.
Ett par minuter från huset ligger natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan/souterrängplan
När ni kliver in i huset möts ni först av en rymlig hall med klinker och golvvärme som präglas av varma färger och en mysighet som även upplevs i resten av huset. Här finns det gott om plats för ytterkläder i en snygg platsbyggd garderob samt för skor. Till vänster om hallen ligger ett bra sovrum som är perfekt för t.ex. familjens tonåring som vill ha lite avskildhet eller kanske för uthyrning eller kanske ett hemmakontor. Från det nedre trapprummet når ni en praktisk liten toalett med wc och handfat. Dessutom finns också ett större förråd som passar alldeles utmärkt till ungdomsrum, hobbyrum eller hemmagym, ja det är bara fantasin som begränsar. Det finns också ett mindre förråd som en del i området byggt om till bastu vilket passar utmärkt då det finns både kallt och varmt vatten samt golvbrunn i förrådet. Från det nedre trapprummet når ni också ett litet förråd under trappan.

Mellanplan
Går man upp en trappa kommer man till mellanplanet eller om man så vill, sällskapsplanet. Här finner ni ett ljust rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Direkt utanför vardagsrummet den stora härliga trädäckade uteplatsen med sol från solens uppgång till en bit in på eftermiddagen. Från den trädäckade uteplatsen är det lagom avstånd till den närmaste lekplatsen. Det är för övrigt tre trevliga lekplatser i området. I vardagsrummet finns också en riktigt snygg braskamin som ger både bra värme och mysiga stunder. På detta plan finns också det stora köket med plats för många matgäster. Kökets utrustning är spishäll, spisfläkt, ugn och mikrovågsugn samt diskmaskin och kyl/frys. I anslutning till köket ligger den ca 15 kvm stora balkongen med härlig sol från tidig eftermiddag till solens nedgång. Från köket når man också den rymliga tvättstugan där det finns tvättmaskin, torktumlare och en stor bänkskiva med bra arbetsytor och med tvättho. Här finns också ett bra hyllsystem och överskåp för bra förvaring. På mellanplan finner ni också en praktisk gästtoalett med wc och handfat. Det här är ett plan man verkligen kan umgås på, med såväl familjen som med vänner.
Väggarna mellan trapprum och vardagsrum samt mellan trapprum och kök är ersatta med öppna hyllor som skapar en luftig miljö. På detta plan är det genomgående enstavs ektiljor på golvet.

Övre plan
Högst upp i huset finner ni ett rymligt badrum och tre bra sovrum. I anslutning till det större sovrummet, master bedroom finns en mysig balkong under tak mot den lummiga trädgårdssidan. På balkongen har nuvarande ägare har en mindre vindruvsodling som enligt ägarna ger välsmakande druvor.

Övrigt

Fiber och Comhems grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bara med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.


Detta superfina gavelradhus måste ni uppleva på plats!