BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 233

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • 2.850.000 kr / Såld
  • 1414
Värdera din bostad

Beskrivning

Visning i augusti!

Välkomna till denna välplanerade 2:a om 57,5 kvm med närhet till allt. Belägen i +55-hus i välskött förening. Bostaden karaktäriseras av ljusa, öppna ytor och en enorm uteplats, i bästa solläge. Ligger på vån 3 mot den lugna och fina innergården och där den inglasade balkongen blir som ett extra rum på sommaren. Lägenheten är i mycket gott skick, bara att flytta in. Både TV, bredband, värme och vatten ingår i avgiften. På promenadavstånd har man pendeltåget som tar dig till Södermalm på 6 minuter samt brett serviceutbud på Älvsjö torg. Trevligt med fin natur i närheten, både Älvsjöskogen, Solbergaskogen och Långsjön ligger inom gång-cykelavstånd.

Fördelar att bo i Brf Älvsjöcentrum 1:
Boende i Brf Älvsjö Centrum 1 har möjlighet att: 
- delta i seniorklubb och deras aktiviteter
- hyra övernattningsrum 
- hyra gemensamhetslokal och pentry 
- beställa flaggning vid högtidsdag
- låna bord och stolar
- fritt använda aktivitetsrum
- fritt använda hobbyrum 

HALL
Välkomnande, rymlig och ljus hall med hatthylla och plats till skoställ, mindre byrå och spegel. I anslutning till hallen ligger badrummet.

BADRUMMET
Stort och rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschvägg, wc, handfat, förberett för tvättmaskin, badrumsskåp, handdukstork, och golvvärme. Plats finns för badkar.

VARDAGSRUMMET
Härliga fönsterpartier släpper in ett vackert ljusflöde och bjuder på vacker utsikt in mot innergården. Vardagsrummet har modern öppen planlösning med köket och utgång till den inglasade balkongen i söderläge. Ett rum med hög trivselfaktor!

KÖKET
Ett praktiskt U-format kök med vita skåpluckor och vitt kakel ovan diskbänken. Det finns gott om förvarings möjligheter i många skåp och fina bänkytor att arbeta på. Utrustningen i köket består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn i bekväm arbetshöjd, kyl/frys samt diskmaskin. Matplatsen är trevligt placerad framför fönster mot balkong. Matplatsen rymmer naturligt fyra personer, men här finns möjlighet att vid högtider duka upp långbord till många gäster.

SOVRUMMET
Sovrummet har fönster mot innergården. Här finns plats till dubbelsäng. I anslutning till sovrummet ligger en rejäl klädkammare som rymmer massor av förvaring.

+55-boende
Denna lägenhet ligger i föreningens +55-hus. Detta innebär minst en av innehavarna måste vara fyllda 55 år vid inflyttande.