BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 16, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
  • 2910
  • 1121
  • 1345
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Renoverad gaveltrea i funkisstil
På Siljansvägen 16 har vi en charmig och rymlig trea som sträcker sig över två trappor och erbjuder en bekväm och unik boendemiljö. Beläget på en attraktiv adress, har denna lägenhet mycket att erbjuda.

En av de första sakerna som fångar ens uppmärksamhet är den soliga balkongen i västläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och avkopplande stunder med en kopp kaffe eller en god bok. Balkongen blir en perfekt plats att koppla av och ta in den vackra omgivningen. Köket i denna lägenhet är något alldeles extra. Det är renoverat i en tidtypisk stil som för tankarna tillbaka till förr, med retrodetaljer och en genuin atmosfär. Här kan du tillaga dina favoriträtter och samtidigt njuta av en känsla av nostalgi och karaktär. Utöver väl tilltagna ytor och gott om plats för förvaring är köket dessutom fullt maskinellt utrustat.  Lägenheten erbjuder också två sovrum, varav det ena disponeras som barnrum och det andra som master bedroom. Båda rummen är ljusa och luftiga, och ger gott om utrymme för att skapa personliga utrymmen för sömn och avkoppling. Stambytt och helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, handfat, wc och dusch. Ljusinsläpp från badrumsfönster.

Sammanfattningsvis är Siljansvägen 16 en attraktiv trea med unika egenskaper. Belägen på två trappor, har lägenheten en balkong i västläge och ett renoverat retrokök i tidtypisk stil. Med två sovrum, varav ett är ett barnrum, finns det gott om utrymme för familjen att trivas. Dessutom har du fördelen av att vara en del av en klockren förening mitt i hjärtat av Årsta. Missa inte chansen att äga denna underbara lägenhet och bli en del av en fantastisk gemenskap. En extra fördel med denna trea är att den är en del av en välskött förening mitt i hjärtat av Årsta. Föreningen erbjuder en trygg och trivsam miljö med gemensamma utrymmen och möjligheter till gemenskap. Du kommer att vara omgiven av vänliga grannar och en levande atmosfär.

- Balkong i sydvästligt läge
- Gavellägenhet
- Högt belägen
- Insynsskyddad
- Fantastiskt ljusflöde
- Två källarförråd
- Stora fönsterpartier
- Klockrent läge
- Välskött förening
- Ca 50 m till Årsta torg
- Närhet till Globen
- Cykelavstånd till Södermalm

Allmänt om området
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.