BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen / Telefonplan

Tellusborgsvägen 92

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.895.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH STOR BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Soldränkt balkong i söderläge!
- Öppen social planlösning
- Kök med diskmaskin och plats för större matgrupp
- Generöst sovrum med plats för säng och skrivbord
- Badrum med tvättmaskin
- Stor och stabil förening som äger marken, har låga avgifter och fördelaktigt pris för bredband och gym
- Centralt belägen i Midsommarkransen/Telefonplan där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker
- Utmärkta kommunikationer med endast tre minuter till tunnelbanan som tar er vidare till Södermalm på fem minuter

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i fantastiska Midsommarkransen/Telefonplan! Här bor ni endast ett stenkast från populära restauranger, caféer, kommunikationer och parker. Ett boende av högsta klass med stilrena materialval och en tilltalande planlösning. Detta är ett bekvämt boende i en fastighet från 2012 med design utöver det vanliga. Vidare erbjuds ett hem med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med sol nästan hela dagen. Kök med gott om förvaring och fullt utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn samt kyl/frys. Här finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord, gott om förvaring, badrum med tvättmaskin och dessutom ett förråd i källarplan. Ytskikten går i en behaglig färgsättning och golven är av fin ekparkett. 

Brf Insteget är en stor och stabil förening som äger marken (=ej tomträtt), har låga avgifter och ett fördelaktigt avtal för fiberbredband via Ownit. I föreningen finns det två stycken tvättstugor, fyra stycken hissar, parkeringsgarage samt ett fräscht gym med rabatterade priser för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Här i Midsommarkransen/Telefonplan bor ni i charmiga kvarter som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, kvalitativa restauranger och trevliga butiker. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.

En bostadsdröm du inte vill missa - hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!