BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Vattenledningsvägen 87

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
  • 5383
  • 568
  • 2325
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna insynsskyddade tvåa belägen med lummigt läge på lugn återvändsgata. Genomgående charmig och välplanerad 2:a med ljust gavelläge och balkong i västerläge.

Härligt, luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, TV-möbel och matbord. Det vackra gavelläget mot grönskan bjuder på ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från vardagsrummet nås den mysiga balkongen i sydvästläge. Här kan ni avnjutna kvällssolen och sköna sommarkvällar.
Funktionellt kök med charmiga originaldetaljer och bra förvaring i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av gasspis/ugn, kyl/frys, fläkt samt skafferi och städskåp. Fönstret som vetter mot fastighetens lummiga baksida ger ett fint ljusinsläpp. Det rofyllda sovrummet ligger i ett insynsskyddat läge mot föreningens grönområde. Rummet erbjuder plats för en dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter.  Badrum med kaklade väggar och klinkergolv, dusch, handfat, tvättmaskin och ett fönster för vädringsmöjligheter. Lägenhetens hall ger plats för goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring tack vare de inbyggda garderoberna i original.

Här bor ni med allt som kan önskas precis runt knuten; bra kommunikationer med några få minuters promenadavstånd till T-bana, restauranger, caféer, inredningsbutiker, blomsteraffär, bio och sist men inte minst mysiga Svandammsparken, bara ett stenkast bort.

Varmt välkomna på visning!

- Charmiga originaldetaljer
- Utsikt över grönska
- Balkong i sydvästläge
- Djupa fönsternischer
- Stora fönsterpartier
- Kort promenad till Tunnelbanan
- Svandammsparken direkt utanför dörren
- Närhet till restauranger och grönområden
- Lågt belånad förening