BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 61, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 47.3 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
  • 4490
  • 845
  • 1592
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Renoverad tvåa belägen högst upp i huset
På Sköntorpsvägen i Årsta har vi en fantastisk tvåa i bra skick som kommer att imponera på dig från första stund. Denna lägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil med många eftertraktade detaljer.
 
- Högst upp i huset
- Bra skick
- Väldisponerad
- Insynsskyddad
- Källarförråd
- Balkong i sydvästligt läge
- Solid bostadsrättsförening

Rumsbeskrivning
Köket är en riktig pärla i denna tvåa. Rymligt och renoverat med omsorg, har köket allt du behöver för att laga måltider och underhålla dina gäster. Den moderna designen och den högkvalitativa utrustningen gör matlagningen till en ren fröjd. Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor för att göra din matlagning så smidig som möjligt. Sovrummet är insynsskyddat och erbjuder gott om plats för en bekväm möblering. Här kan du inreda med en dubbelsäng, skrivbord och andra möbler efter dina behov. Detta rum blir din egen fristad där du kan koppla av. Badrummet i lägenheten är stambytt och helkaklat med klinkergolv. Här finns dusch, wc och förvaring. Möjlighet till tvättmaskin och ljusinsläpp från badrumsfönster.

Bostaden har en ypperlig balkong med sydvästlig inriktning får du solsken från tidig eftermiddag till sen kväll, vilket ger dig möjlighet att njuta av varje solstråle och skapa en fridfull och trivsam atmosfär. Detta är platsen där du kan koppla av med en kopp kaffe på morgonen, njuta av en god måltid utomhus eller helt enkelt bara ta in den vackra utsikten. Belägen högst upp i huset har du också fördelen av ökad integritet och avskildhet. Här kan du njuta av lugnet och den fantastiska panoramautsikten över omgivningen utan att störas av insyn. Balkongen blir din egen privata oas där du kan koppla av, läsa en bok eller umgås med vänner och familj.

Föreningen är klockren med låg belåning och erbjuder en trygg och stabil boendemiljö. Här kan du njuta av välunderhållna gemensamma utrymmen och en harmonisk atmosfär. Dessutom har lägenheten ett optimalt läge, med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och grönområden.

Sammanfattningsvis är denna renoverade tvåa på Sköntorpsvägen i Årsta en sällsynt möjlighet. Med ett rymligt och renoverat kök, ett insynsskyddat sovrum, stambytt badrum och optimalt läge kommer du att känna dig hemma från första stund. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet och uppleva allt det har att erbjuda.