BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fårdala

Forellvägen 16

  • 5 rum och kök
  • 94 kvm
  • 4.995.000 kr / Såld
  • 881
  • 3678
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt radhus uppfört i engelsk townhouse-stil med modern och öppen planlösning där husets hjärta, köket, intar en central plats. Bostaden är i toppskick och genomsyras av ljus och rymd samt genomgående stilrena materialval och är perfekt för den moderna familjen. Härlig insynsskyddad uteplats i sydväst läge, inglasat uterum, trädäckad altan samt gräsmatta. 

En omfattande renovering har genomförts i år och innefattar bl.a. nytt kök, nya badrum samt nya ytskikt där all gammal tapet är nedriven och väggarna omarbetade från grunden. Två påkostade och stilrena badrum med golvvärme och spottar i taket samt nya golv, dörrar, kamrar, socklar mm. Här är det bara att packa upp väskorna och flytta in!

- Topprenoverad.
- Stilrena och påkostade badrum.
- Garage i länga ingår.
- Uteplats i sydväst. 
- Inglasat uterum.
- Vacker fiskbensparkett i vardagsrum.
- Närhet till förskolor och skolor.
- Rymligt källarplan som idag nyttjas som vinkällare. 

Här bor du i närheten av Tyresö golfbanna samt med närhet till bad och båt. Tyresö ligger nära kusten och utmärks av en vacker skärgärdsnatur och har även gott om badsjöar och skogsmark att ströva i. För den sportiga finns, förutom golfbanan, rackethall, ishall och simhall i närheten. Skolor och förskolor finns i närområdet. För den kulturella har Tyresö kända sevärdheter såsom Tyresö Slott och Tyresö kyrka. I närliggande Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter och service.

Kommunikationerna är goda med bussar till centrala Stockholm, Gullmarsplan, Nacka och Haninge. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 20 min. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!