BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fårdala

Akvarievägen 13

  • 5 rum och kök
  • 119 kvm
  • Såld
  • 682
  • 4601
Värdera din bostad

Beskrivning

På ypperligt läge i populära Fårdala finns möjlighet att bli ägare av ett välrenoverat hus där tidstypiska detaljer har bevarats. Den moderna och stilfulla interiören i kombination med detaljerna från husets ursprung skapar en känsla av charm och orginalkaraktär. Härlig insynsskyddad uteplats med både trädeckad altan och gräsmatta. Sol från förmiddag fram till solnedgång.

En omfattande renovering har genomförts i olika etapper sedan 2020 och innefattar bl.a. nytt kök, nytt badrum, ombyggnad av hall, renovering av tvättstuga, nytt trädeck på altanen. Nya ytskikt där all gammal tapet är nedriven och väggarna omarbetade från grunden. 

- Stort uteförråd
- Kan enkelt göras om till fem sovrum (se alternativ planlösning).
- Luftiga ytor och socialt planerad.
- Utmärkt möjlighet till hemmakontor.
- Solig uteplats med trädeckad altan och gräsmatta. 
- Nära till natur skolor och förskolor. 
- Garage i länga.

Här bor du i närheten av Tyresö golfbanna samt med närhet till bad och båt. Tyresö ligger nära kusten och utmärks av en vacker skärgärdsnatur och har även gott om badsjöar och skogsmark att ströva i. För den sportiga finns, förutom golfbanan, rackethall, ishall och simhall i närheten. Skolor och förskolor finns i närområdet. För den kulturella har Tyresö kända sevärdheter såsom Tyresö Slott och Tyresö kyrka. I närliggande Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter och service.

Kommunikationerna är goda med bussar till centrala Stockholm, Gullmarsplan, Nacka och Haninge. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 20 min. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm.

Varmt välkomna på visning!