BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sandfjärdsgatan 33, 8 tr

  • 4 rum och kök
  • 86.5 kvm
  • 4.575.000 kr / Såld
  • 2796
  • 1008
  • 6645
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Sällan till salu!
Här presenteras en sällsynt möjlighet att förvärva en välskött och eftertraktad bostad som sällan kommer ut på marknaden. Denna imponerande fyra rum och kök är högt belägen och erbjuder en magnifik, milsvid utsikt som få andra bostäder kan konkurrera med.

- Milsvid utsikt
- Inglasad balkong
- Sällan till salu
- Tre rymliga sovrum
- Badrum och separat WC
- Högt belägen
- Låg belåning per kvm om 1254 kr
- Bevarat original
- Närhet till kommunikationer

Bostaden erbjuder tre rymliga och insynsskyddade sovrum, vilket ger både komfort och integritet. Ett stambytt badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och wc ger alla moderna bekvämligheter, medan en separat wc ytterligare förhöjer funktionaliteten och praktiskheten i bostaden.

Den inglasade balkongen i söderläge är en oas av avkoppling och njutning. Här kan man koppla av och njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll, samtidigt som man avnjuter den hänförande utsikten som sträcker sig över landskapet.

Vardagsrummet är rymligt och flexibelt att möblera efter eget önskemål, och det utgör en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Köket är fullt utrustat och bevarat i sin ursprungliga charm, vilket ger en touch av nostalgi i kombination med modern funktionalitet.

Denna bostadsrätt ingår i en gedigen och välskött bostadsrättsförening, som stolt kan presentera hela 206 bostadsrätter. Föreningen har en låg belåning om endast 1254 kr per kvadratmeter, vilket ger ekonomisk trygghet och stabilitet för framtiden.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en enastående kombination av bevarad elegans, modern komfort och imponerande utsikt. Med dess sällsynta tillgänglighet och högt eftertraktade läge, är detta en möjlighet som inte bör missas för den kräsna köparen.

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.