BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Salbyvägen 5

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 2.710.000 kr / Såld
  • 4147
  • 1245
  • 5951
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en drömbostad! Lägenheten har en optimal planlösning med två väderstreck och balkong mot sydvästläge. Bostaden har högt i tak, stora rum, gott om förvaring och stambytt helkaklat badrum med fönster. Alla väggar är ommålade med Stockholms vit (2023), fräsch parkettgolv av ek i kök och sovrum (nylagt 2021) samt fiskbensparkett av ek i vardagsrummet i nyskick.


Brf Rustiken, 
är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 44 st bostadslägenheter varav 5 st hyresrätter med så kallade "dolda tillgångar" som succesivt säljs av vid tillfälle.

Och så läget! Här bor ni nära allt. Bandhagen har rikligt utbud med service och kommunikationer (Bandhagens Centrum, T-bana mm.) även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boulebana. För den mer friluftsintresserad så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.

Varmt välkommen till Salbyvägen 5!
- Högt i tak.
- Stora fönsterpartier.
- Nymålade väggar i stockholmsvitt.
- Ny gasspis/ ugn från SMEG 2023, (värde 15.000 kr), ny spisfläkt och ny kyl/ frys från Gorenje, garantier medföljer.
- Parkettgolv av ek i kök och sovrum (2021).
- Fiskbensparkett golvet i vardagsrummet är i mycket bra skick, har slipats och behandlats, 2021.
- Ett källarförråd ingår.
- Lägenheten är belägen på en populär och attraktiv gata.
- Lättmöblerade rum
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Optimal planlösning.
- Rikligt med förvaringsutrymmen.
- Praktiskt och luftigt badrum som enkelt kan göras om till större.
- Stambytt 2017
- Föreningen disponerar även 2 st garageplatser, 10 st parkeringsplatser, gratis parkering finns på samtliga huvudgator i, inkl. 7-dygnsparkeringar.
- Gemensamma utrymmen: cykel-/ barnvagnsförråd, tvättstuga och innergård.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikliga kommunikationer, Bandhagens T-bana (20m) bort, och gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 17 min. Flertalet busslinjer som 173 och 161 tar du dig till Älvsjö station på 10 min .
- Rikligt serviceutbud, Bandhagens C finns en fräsch matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, flertal restauranger, sushi(Rekommenderas), Kebab/ Pizza, gatukök(Rekommenderas), husmans kost och populära Café Chateau (Rekommenderas), apotek, hunddagis mm. 

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda avhängnings möjligheter via  hattylla samt garderober. Säkerhetsdörr.

Sovrum 1 – Stort med plats för perfekt förvaring
Här finns ett stort fönster mot det lummiga och som ger bra med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter. Nytt parkettgolv och väggar färgade med Stockholmsvitt. Fin fönsterbänk i sandsten.

Sovrum 2 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönster som ger bra med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober och skåpsluckor. Nytt parkettgolv och väggar färgade med Stockholmsvitt. Fin fönsterbänk i sandsten.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt.
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av stora fönster i burspråk och som ger god ljusinsläpp och härlig fri utsikt. Här kommer man även ut till lägenhetens balkong via dubbel dörrar. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Nyslipad parkettgolv i fiskben och väggar färgade med Stockholmsvitt. Fin fönsterbänk i sandsten.

Kök/ Matplatsdel – Stort och funktionellt
Luftigt kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring via köksluckor och praktiska arbetsytor . Köksutrustningen består av kyl/ frys från Gorenje (2023), ny gasspis/ ugn från SMEG (2023) och ny spisfläkt (2023). Köket har en  matplats del för ca 4-5 personer. Nytt parkettgolv och väggar färgade med Stockholmsvitt. Fin fönsterbänk i sandsten.

Badrum & WC  Trivsamt och luftigt
Praktiskt i anslutning till inre hallen ligger ett trivsamt Stambytt och helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Badrumsutrustningen består med WC, tvättställ, spegelskåp och badkar. Förberett för tvättmaskin.Trevligt ljus-/ luftinsläpp via fönster.

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö.
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen och kvällen, finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av växtligheten och fina vädret.

Övrigt – Optimalt med förvaring
Ett rymligt källarförråd  där man kan få plats med det mesta.