BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 4A, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 46.5 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
  • 5880
  • 437
  • 1643
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva denna drömlägenhet i populära Finnboda. En välplanerad tvårumslägenhet med stor balkong och härlig havsutsikt över Saltsjön och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med gott om förvaring och öppna ytor med fantastiskt ljusinsläpp. Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den öppna hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av inbyggda garderober. 

Vidare in i bostaden når man köket som är välplanerat med gott om förvaring och arbetsutrymme Köket har snygga köksluckor i ljusgrå kulör. Vitvarorna består av spishäll/ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl/frys.

Här blickar man ut över matplats och det öppna och ljusa vardagsrummet. Från vardagsrummet når man den härliga och stora balkongen som erbjuder gott om plats för möblemang samt odlingsmöjligheter. Här finns den fina utsikten ner mot innergården och vattnet.

Bostaden har även ett rymligt sovrum med bra möbleringsmöjligheter samt förvaring i form av garderober.

Stort badrum med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. 

Detta är en bostad som måste ses på plats! Välkommen på visning.

 

- Utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp

- Stor balkong på hela 12 kvm.

- Välplanerad bostad med stora och öppna rum

- Nära till allt, förskola, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!

- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord

- Cykla till slussen på 15 minuter