BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 247, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • 3.425.000 kr / Såld
  • 787
Värdera din bostad

Beskrivning

På våning 3 väntar det här fina hemmet med stora sällskapsytor och möjlighet till två bra sovrum. Från sovrummet nås balkongen som har utsikt över föreningens trevliga innergård. Planlösningen är väl genomtänkt med sovrummet i anslutning till badrummet och köket i anslutning till vardagsrummet. För den som är i behov av två sovrum så går vardagsrummet att dela av, se alternativ planlösning. Stora fönsterpartier i två väderstreck i kombination med läget resulterar i ett ljust hem året runt. 

Populär BRF med god ekonomi och tillgång till garageplatser samt gemensamma tvättstugor, cykelförråd och barnvagnsrum. 

Cirka 2 min promenadväg bort nås Älvsjö torg med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Älvsjöskogen. Lite längre bort finns vackra Långbro Park samt Långsjön där man gärna badar varma sommardagar.

Området har också omtyckta förskolor- och skolor.

Älvsjö är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm

Vardagsrum 
Flera fönsterpartier i rad tillsammans med balkongen och den öppna planlösningen mot köket resulterar i ett riktigt sällskapsrum. Här finns utrymme för en soffa, bord, tv-möbel, bokhylla och förslagsvis en fåtölj. Med enkla medel går det att dela av vardagsrummet för att få till ett andra sovrum.

Kök 
Trevligt kök med stora ytor för umgänge, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Här finns bl.a kyl, frys, diskmaskin, hällspis och ugn. Intill köket får ett matbord plats som går att duka upp för många gäster vid behov. Flera fönster på rad gör köket och vardagsrummet ljust.

KLK/förråd 
I anslutning till köket finns  den här klädkammaren som rymmer mycket i kläd- och prylväg. Kan även användas som ett arbetsrum.  

Badrum
Det rymliga badrummet går i en smakfull färgskala och har bland annat härlig golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare. En praktisk arbetsbänk finns. Ovan handfatet med kommod så finns ett badrumsskåp med spegelglas.  

Sovrum 
Bostadens sovrum är ljust och rofyllt. Från fönsterpartiet har du utsikt över balkongen och innergården som bjuder på en underbar grönska under sommarhalvåret. Längs ena väggen finns garderober. Rummet har gott om plats för en större säng och nattduksbord. 

Balkong
Från sovrummet nås balkongen som verkligen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Härifrån bjuds du på en härlig utsikt över föreningens trevliga innergård som under sommarhalvåret står i full grönska. Plats finns för en utemöbel och en massa växter. Här kommer många dagar att tillbringas.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta samt en garderob för ytterkläder. På golven i alla rum, utom badrum, ligger en enhetlig parkett.