BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge - Römossen

Middagsvägen 8

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
  • 4487
  • 584
  • 3779
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade och ljusa 3:a belägen i den populära föreningen Brf Römossen. Med sina 87 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme och ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har två rymliga sovrum, vilket passar perfekt för familjer eller för dem som behöver extra utrymme för arbete eller gäster.

Välkomnande och praktisk hall med klinkergolv och golvvärme. Intill hallen finner vi klädkammaren som idag nyttjas som kontor. En av höjdpunkterna är den härliga inglasade balkongen, som är utrustad med golvvärme och ger extra yta för avkoppling och social samvaro, oavsett årstid. Badrummet är smakfullt helkaklat och har utrustning som golvvärme, wc, handfat med kommod, kombimaskin samt takdusch med glasdörrar.

Renoverat kök som är modernt och ljust. Det är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska som diskmaskin, spishäll, ugn, mikro och fullstor kyl och frys. Praktisk köks-halv-ö med gott om förvaring och avlastningsyta. Stor matplats med yta för det stora bordet och sällskapet. Med tanke på utrymmet finns det möjlighet att göra om lägenheten till en 4:a om behovet finns.

Lägenheten är präglad av genomtänkta detaljer och fina finishar. Exempelvis finns det ett Plejdsystem för belysningen och infälld belysning i t ex elementskydden samt belysning i vardagsrummets fondvägg av akustikpanel vilket ger en extra touch av modernitet.

Bostadsrättsföreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Ett härligt område som erbjuder utmärkta kommunikationer, närhet till vacker natur, grönområden, skolor och förskolor.

Tveka inte att upptäcka alla fördelar med denna charmiga lägenhet.

- Ljus och välplanerad
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Stor inglasad balkong med golvvärme
- Helkaklat renoverat badrum
- Två stora sovrum
- Välskött förening med låg belåning
- Enhetligt parkettgolv i hela lägenheten
- Närhet till natur, kommunikationer, skolor och förskolor

Välkommen på visning!