BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 18

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
  • 2389
  • 987
  • 5660
Värdera din bostad

Beskrivning

FANTASTISK TVÅA MED LÅG AVGIFT OCH EFTERMIDDAG/KVÄLLSSOL PÅ BALKONGEN!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Hägerstensåsen
- Balkong i bästa västerläge
- Sol från lunchtid fram tills solnedgång
- Ostört läge med utsikt över lummig innergård
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm
- Fint ljust kök med plats för matgrupp
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Gott om förvaringsutrymmen
- Förening med god ekonomi och låga avgifter
- Stabil förening som äger marken och flera lokaler som hyrs ut
- Bo mitt i Hägerstensåsens centrum invid butiker, caféer, restauranger och mycket goda kommunikationer

Varmt välkomna att förälskas i denna bedårande funkisdröm i hjärtat av Hägerstensåsens centrum! Läget är perfekt med endast ett stenkast från butiker, restauranger och mysiga caféer. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett hem med balkong mot lummig grönska belägen i västerläge där solens strålar kan avnjutas från förmiddag tills solnedgång. Ytterst välplanerad med genomgående generösa rum och gott om förvaringsutrymmen.

Här finns flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret, som vacker fiskbensparkett i vardagsrummet och fönsterbräden i sten. Ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, fläkt och spis med ugn. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om plats för förvaring. Fint helkaklat badrum med takdusch, handfat med kommod samt spegelskåp. Hall med gott om förvaring genom stor klädkammare som även kan nyttjas som kontor samt säkerhetsdörr. Till lägenheten hör två förråd beläget i källarplan.

Brf Skattsedeln 6 är en familjär och stabil förening med god ekonomi som äger marken (ej tomträtt). Föreningen består av 25 lägenheter samt 6 lokaler där samtliga är uthyrda. Föreningen har de större renoveringarna bakom sig som stambyte, fasad och fönster. Föreningen har parkeringsplatser och i fastighetens källare finns skyddsrum, cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga.

Här bor ni mitt i idylliska Hägerstensåsen som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med några få minuters promenad till tunnelbanan och buss precis utanför porten. Endast 50 m till ICA som har öppet till 23.00 alla dagar och ett stenkast till Teaterparken med utegym, promenadstråk och amfiteater med olika evenemang. På promenadavstånd finns även grönområden kring Vinterviken med klippbad vid Örnsberg, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Tre stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!