BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 12D

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 1999
  • 697
  • 1751
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad etta med optimalt läge - Endast 1 580kr i månadsavgift - Solig uteplats - Avskilt läge i slutet av en återvändsgata - Lättillgängligt underjordiskt parkeringsgarage - Promenadavstånd till natur, bad och shopping - Mycket välskött och modern förening

Om du letar efter din första lägenhet eller en bostad för pendling, kan du sluta leta nu! På Ekudden finns denna utmärkta etta med alla bekvämligheter; gott om förvaringsutrymme, rymligt och fullt utrustat kök, kombinerat vardagsrum och sovrum med plats för rymlig soffa tack vare det smarta sängskåpet, samt ett modernt badrum med helkaklade väggar. Dessutom har du en utomhusplats som bjuder på sol hela dagen!

Ekuddsvägen 12D är en genomtänkt bostad som håller hög kvalitet i alla avseenden. Genom en loftgång får du din egen ingång till lägenheten. Precis utanför dörren finns en generös förvaringsplats där du kan stuva undan allt från utemöbler till cykeln du använder för pendling till jobbet eller skolan! Dessutom är bostaden belägen i en trygg och välskött förening som på ett utmärkt sätt värnar medlemmarnas intressen!

Slutligen ligger lägenheten inom bekvämt gångavstånd till allt från naturområden och badbryggor till kommunikationer och shopping. Det är en perfekt kombination av lugn och stadsliv!

Varmt välkommen på visning!