BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SoFo

Östgötagatan 77, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 5.250.000 kr / Såld
  • 3729
  • 1522
  • 3089
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en fantastisk lägenhet som är smakfullt renoverad! Här finns allt ifrån vackert plankgolv, nyrenoverat badrum och kök, fina fönster och generös tak höjd! Inte nog med det så bor ni högst upp i huset i en mycket bra förening med låg belåning. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter samt en platsbyggd sittbänk. I hallen finns även plats för övrigt möblemang. Ni finner plankgolv i original i samtliga rum. Vidare in i lägenheten finner ni det fantastiska köket som är smakfullt renoverat med köksluckor i trä och generöst med bänkyta. Här finns all maskinell utrustning så som diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Vardagsrummet är lägenhetens mittpunkt med ett härligt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna. Rummet är luftigt och kan enkelt möbleras fritt med soffgrupp, middagsbord samt övrig möblemang. I anslutning till vardagsrummet finner ni en rejäl klädkammare som sväljer årstidernas alla klädesplagg! Sovrummet nås även det via vardagsrummet och är generöst tilltaget med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och garderober om så önskas. Badrummet har även det renoverats med delvis kaklade väggar och en vacker kulör på resterande del av vägg och tak. Smakfulla klinkers på golvet samt dusch, wc, kommod och spegelskåp. 

Detta är sammantaget en helt underbar lägenhet belägen i populära SoFo och med en stabil förening i ryggen med en belåningsgrad på 1 253 kr/kvm boyta!

Missa inte denna visning!

Lägenheten är registrerad som 1 rok men disponeras idag som 2 rok