BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge - Vega

Storseglet 29

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Centralt belägen i Vega finner du denna effektiva lägenhet på 35 kvm, som utnyttjar varje kvadratmeter till fullo. Här har ingenting lämnats åt slumpen och varje detalj är noggrant genomtänkt. 

Redan vid ingången möts du av generöst med förvaringsmöjligheter i hallen samt det naturliga ljuset som strömmar in genom lägenhetens fönster. Här blir du omedelbart imponerad av den höga standarden som präglar hela huset.

Till höger finner du ingången till det rymliga och stilfullt helkaklade badrummet, som är utrustat med en kombimaskin och andra bekvämligheter. Längre in i lägenheten når du köket, som utstrålar en elegant och harmonisk färgskala. Här har funktionalitet och stilfulla materialval varit i fokus. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn, induktionshäll och kombinerad kyl/frys. Från köket når du även balkongen, där du kan njuta av en överblick över torget i Vega och skapa en trivsam atmosfär för att avnjuta solens strålar. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet bildar en trivsam social mittpunkt, vilket gör det enkelt att möblera vardagsrummet. Lägenheten fylls med naturligt ljus som strömmar in genom fönstren och skapar en ljus och luftig atmosfär. Sovrummet erbjuder en fantastiskt lugn och inbjudande känsla, som att kliva in i en mysig, varm och ombonad grotta. Det är den perfekta platsen för en 140 cm säng och har gott om förvaringsmöjligheter för kläder.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1, hiss finns. Lägenhetsnummer 2-1103. Föreningen Brf Gnistra.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 2 606 kr (Värme, Vatten, bredband, kabel-TV (grundutbud) ingår). Andel i föreningen är 0.6312 %.

Driftskostnad

Totalt 325 kr/mån (3 900 kr/år) varav El 150 kr/mån, Försäkring 175 kr/mån. Antal personer: 1.

Byggnadsår
2022-2023

Uppvärmning
Fjärrvärme

Föreningen
Föreningen Brf Gnistra äger 115 bostadsrättslägenheter på adresserna Slörgränd 4, Storseglet 29, Storseglet 31 och Vega Allé 49. Här finns allt från yteffektiva ettor till välplanerade fyror. I föreningen finns 3 lokaler för uthyrning.
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.

Tv och bredband
Varje lägenhet har fiberanslutning för TV, internet och telefoni. I månadsavgiften ingår grundutbud av TV-kanaler och bredband mot en obligatorisk kostnad om 121 kr/mån.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns en grönskande innergård med möjligheter för både lek och avkoppling. Här finns en härlig pergola med flera sittplatser och utrymme för häng med familj och vänner och en liten naturlekplats för de minsta. Det finns även gott om cykelparkeringar. I kvarteret finns soprum med möjlighet till källsortering. Soprummet har ingång från gården.

Förråd finns i lägenheterna med undantag för lägenheter om 4 rok som har förråd på entréplan.

Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Parkering sker på kommunala parkeringsplatser i området.

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Områdesbeskrivning

Välkommen till Vega - ett eftertraktat område som förenar närheten till natur, skärgård och stadspuls. I hjärtat av detta levande område finner du Brf Gnistra, en exklusiv bostadsrättsförening som erbjuder smart planerade lägenheter och en dynamisk livsstil.

 Läget är oslagbart, bredvid pendeltåget, vilket ger dig snabb och smidig tillgång till både Vega och Stockholms vibrerande stadsliv. Här erbjuds Svanmärkta bostäder som imponerar med genomtänkta detaljer och hög kvalitet. När du kliver in i de olika grönskande innergårdarna möts du av en avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av en pergola och en naturlig lekplats för barnen. Dessutom erbjuds gott om cykelparkering, vilket gör det enkelt för dig att utforska Vega på två hjul. På bara några minuters avstånd finner du både natursköna reservat och populära shoppingområden, vilket ger en perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet.

Vega är en modern stadsdel inom Handen, en tätort belägen söder om Stockholm. Här upplever du en mångfald av moderna bostäder i olika storlekar och former. I närområdet finns också flera förskolor, grundskolor och en gymnasieskola, vilket gör Vega till en idealisk plats för familjer att bosätta sig och trivas. 

För den aktiva finns ett brett utbud av motion och träning. Här finns utomhusgym, konstgräsplan och närheten till Rudans friluftsområde som inbjuder till löpning och promenader. Vega har utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till både buss och pendeltåg. På cirka 20 minuter tar pendeltåget dig till Stockholm central, medan bilresan tar ungefär 30 minuter.

I området finns också ett rikt utbud av shoppingmöjligheter, inklusive det omfattande köpcentret Haninge Centrum och Port73. Här finns även ett flertal restauranger, caféer och mataffärer som tillgodoser dina behov och önskemål.

Vega är inte bara ett område - det är ett samhälle där du kan njuta av det bästa av både natur och stadsliv. Här finns gott om grönområden, strövområden och badplatser för att ge dig en avkopplande och aktiv fritid. Haninge erbjuder också ett brett utbud av fritidsaktiviteter såsom simhall, padelbanor, tennisbanor och fotbollsplaner. Intilliggande Rudan friluftsområde erbjuder sjöar, vackra skogsspår och under vintern kan du njuta av upplysta skidspår. Dessutom kan du ta dig till det natursköna Tyresta naturreservat där äventyr och naturupplevelser väntar.

Vega, med sin fantastiska kombination av natur, skärgård och stadspuls, är det perfekta valet för dig som söker ett dynamiskt och trivsamt boende. Missa inte chansen att bli en del av detta spännande samhälle genom att investera i Vega. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot ditt drömboende i Vega!