BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Sköndal

Stora Sköndals Väg 40

  • 6 rum och kök
  • 147 kvm
  • 8.550.000 kr / Såld
  • 4683
  • 4036
  • 9323
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av naturen! Denna fantastiska bostadsrättsvilla i två plan erbjuder dig enastående komfort och en hög standard för att möta dina behov. Med en nuvarande förbrukning av bara 12.000 kWh för både hushållsel och uppvärmning bor man även ekonomiskt. Med 4 sovrum och 2 lyxiga badrum finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Möjlighet finnas att göra om allrummet på ovanvåningen till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Husets arkitektur är både modern och tidlös, med noggrant utvalda material och en genomtänkt design som skapar en harmonisk atmosfär. När du kliver in i det rymliga vardagsrummet möts du av ljusets spel som strömmar in genom stora fönster och skapar en öppen och inbjudande känsla.

Men det är inte bara interiören som gör detta hem speciellt. Stig ut genom altandörren och upptäck den stora, fantastiska trädgården i västerläge. Här kan du njuta av solen från morgon till kväll och skapa minnen med familj och vänner. Den gröna oasen är prydd med vackra blommor och växter, och ett växthus ger dig möjlighet att odla dina egna grönsaker och örter.

Trädäckad altan är perfekt för utomhusmåltider och avkoppling. Och för att lyxa till tillvaron har altanen ett nedfällt spabad där du kan koppla av och njuta av en stjärnklar himmel på kvällarna. Det är den ultimata platsen att varva ner och skapa ro i vardagen.

Läget av denna bostasrättsvilla är helt enastående. Med närhet till sjön Drevviken får du tillgång till fantastiska badplatser och en mängd utomhusaktiviteter. Du kan simma, sola och njuta av naturen i sin fulla prakt. För de aktiva finns även ett utomhusgym och en tennisbana, perfekt för att hålla sig i form och ha roligt tillsammans med familj och vänner.

För naturälskaren är det bara en stenkast till det vackra naturreservatet Orhem. Här kan du utforska vandringsleder, upptäcka riklig flora och fauna och andas in den friska luften. Det är som att ha din egen naturliga lekplats direkt utanför dörren.

Denna villa erbjuder en kombination av lyxig komfort, vacker design och närhet till naturen. Det är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem och leva livet fullt ut.