BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Magasinsgången 22

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 3.195.000 kr / Såld
  • 1714
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 2:a i toppskick om 55 kvm med fantastiskt läge invid Stockholms inlopp och privat uteplats på eftertraktade Kvarnholmen!

Via säkerhetsdörr välkomnas du in i en rymlig hall med snyggt nylagt klinkergolv samt garderob och plats för avhängning. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin luftiga planlösning och tre fönsterpartier. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det fullutrustade köket från Vedum med bänkskiva i ljus laminat och stänkskydd i snygg grå kulör. Köket har även grå luckor med pushfunktion och högkvalitativa vitvaror från SIEMENS som består av integrerad diskmaskin, kyl/frys i rostfritt, varmluftsugn och mikro i rostfritt. Intill hallen till höger finns ett rymligt sovrum med plats för stor säng och byråer, här finns även en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar i vitt. Helkaklat badrum med påkostade tillval i sober grå/brun kulör och här finns dusch med glasväggar, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i grått samt vita överskåp. Stor infälld spegel med spotlights och vacker hylla i natursten. Bostadens uteplats är rymlig med plats för loungedel. Bostaden har en optimal planlösning och genomgående helt nytt ljust parkettgolv och nymålade väggar. Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Snabbt tillträde möjligt!

Spännande karaktär blandad med modern arkitektur innehar fastigheten både garage och en gemensam samlingslokal, gästlägenhet samt lounge med bastu och relax som är belägen högst upp i tornet. Här bor du lugnt med närhet till både stadspuls och natur.

Kvarnholmen har snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia på en lugn ö med omedelbar närhet till Stockholms innerstad med färdmöjligheter i alla riktningar. Du har Slussen och Södermalm på cykelavstånd och busshållplats ett par minuter från lägenheten som tar dig in till Slussen på endast 10 minuter. Om man vill slippa trafik finns möjlighet att från kajen ta pendelbåten in till centrala Stockholm som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan- Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Är du bilburen når du Danvikstull och Södra Länken på ett par minuter. Kvarnholmens Centrum erbjuder en fräsch Coop-butik och närservice som vårdcentral, bageri, kemtvätt, apotek, gym, frisör och tandläkare. Det finns flera trevliga restauranger och caféer som Don Felice, Deli Molinari, Delselius bageri i närområdet och även populära glassfabriken SNÖ nere på kajen. Flera skolor och förskolor är etablerade i området som bland annat Ebba Brahe med klasser upp till och med årskurs 9 och nu även Ebba Brahe Gymnasium. På östra Kvarnholmen finner man populära Kvarnholmsparken med lekplatser, boulebanor och det är en plats där lokalbor gärna möts upp för picknick och grillning. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet har man även Sickla Köpkvarter som erbjuder ett stort butiksutbud, bio, gym och stormarknader.

Varmt välkommen på visning!