BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sjöfartsgatan 8

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 4.800.000 kr / Såld
  • 5269
  • 581
  • 17514
Värdera din bostad

Beskrivning

OBS, Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för privat visning! 

Välkommen till drömlivet i Hammarby Sjöstad!
Vi är stolta över att presentera denna fantastiska lägenhet med en unik twist. Denna tre rumslägenhet har blivit omsorgsfullt planerad och disponerad som en elegant och rymlig två rumslägenhet. Genom att ta vara på utrymmet på bästa möjliga sätt, erbjuder denna urbana och bohemisk inredda pärla en unik atmosfär som kommer att locka alla med sin charm.
En av de mest imponerande funktionerna hos denna lägenhet är den inskyddade uteplatsen. Här kan du koppla av och njuta av din
morgonkaffe eller bjuda in vänner och familj för en avkopplande stund utomhus. Den inskyddade designen gör att du kan njuta av frisk luft och naturligt ljus utan att behöva oroa dig för väderförhållandena.

Och så läget! 
Hammarby Sjöstad, med sin vackra omgivning och närhet till naturen, är en eftertraktad plats att bo på. Du kommer att ha bekvämt avstånd till lokala restauranger, butiker och rekreation. Dessutom är kollektivtrafikförbindelserna utmärkta, vilket gör det lätt att ta sig till centrala Stockholm och andra delar av staden.

Varmt välkommen till Sjöfartsgatan 8!
- Juridisk person accepteras
- Byggnadsår 2015
- Ny tunnelbana planeras 2030.
- Genomgående industrigolv med vattenburet golvvärme i samtliga rum även i badrummet..
- Egen inskyddad stor uteplats med grillmöjligheter.
- Det välkända kvarteret HG7 uppbyggt av bl.a Oscar Properties med dess serviceutbud till alla sina medlemmar.
- Går enkelt att göra om till en 3 rok (se ursprunglig planritning).
- Lättmöblerade rum
- Rikligt ljusinsläpp.
- Optimal planlösning.
- Rikligt med förvaringsutrymmen via två stora klädkammare.
- Extern förråd på ca 4 kvm tillkommer.
- Praktiskt och luftigt badrum.
- Föreningen disponerar garageplatser.
- Gemensamma utrymmen: cykel-/ barnvagnsförråd, gym med relaxavdelning, behandlingsrum, biorum och innergård med lek och aktivitetsrum/ festrum.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker. Hammarbybacken ligger på promenadavstånd, här hittar du också utegym.
- Rikliga kommunikationer, Tvärbanan, flertalet busslinjer och båtlinje.
- Rikligt serviceutbud i Hammarby Sjöstad, en fräsch matbutik (COOP och ICA Supermarket), Livs, ATG, flertal restauranger, sushi sushi, Kebab/ Pizza, gatukök, husmans kost och Caféer, apotek, hunddagis mm.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda avhängnings möjligheter. 

Sovrum – Stort med perfekt förvaring
Det rymliga sovrummet erbjuder en lugn oas för avkoppling och återhämtning. Här kommer man även ut till den fantastiska uteplatsen via två stora dubbeldörrar. Med gott om plats för en stor säng och ytterligare möbler. Rikligt med förvaringsutrymme via klädkammare. Väggar och tak är målade med Jotuns Lady Minerals (Kalkfärg)

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt över uteplatsen
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av stora fönsterpartier som ger god ljusinsläpp och härlig fri utsikt. Här kommer man även ut till lägenhetens magiska uteplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och det finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Kök – Stilrent och modern interiördesign
Det öppna konceptet mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd och ljus i hela lägenheten. Här kan du laga mat och umgås med dina gäster samtidigt. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa apparater och stilrena ytor i rostfrittstål som kommer att göra matlagningen till en ren fröjd. Köket har praktiska arbetsytor. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys samt kabinett av betsad ek, diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt och ugn.

Duschrum & WC – Trivsamt och luftigt
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med golv och väggar klädda i en ljusgrå natursten.  Badrumsutrustningen består av dusch med vikbar glasvägg, wc, handdukstork, tvättpelare, handfat med blandare från Dornbracht och spegelskåp. Belysning via spotlights och golv med komfortvärme.

Solig uteplats – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö.
Denna stora och magiska uteplats är mer än bara ett vanligt utomhusutrymme. Den är en plats där du kan fly vardagens stress och koppla av i naturens skönhet. När du kliver ut på denna förtrollande uteplats kommer du genast att känna dig omfamnad av en atmosfär av lugn och harmoni. På uteplatsen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Den inskyddade designen gör att du kan njuta av frisk luft och naturligt ljus utan att behöva oroa dig för väderförhållandena. Golvet består av ljus sten och ljusa plattor.

Övrigt – Gott om förvaringsutrymme och organisering/ möjlig arbetsrum
Det här är en sällsynt förmån för alla modeälskare och klädesentusiaster där ute. Två generöst tilltagna klädkammare får du gott om plats att organisera och visa upp din garderob på ett mycket praktiskt och effektivt sätt. Klädkammaren i vardagsrummet är ca 2.8 kvm och den i sovrummet på ca 2.5 kvm.