BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Farstavägen 104

  • 3.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningen)
  • 74 kvm
  • 2.650.000 kr / Såld
  • 5229
  • 1343
  • 2375
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen vid Farsta centrum - en oas av bekvämligheter och möjligheter. Med sina 3,5 rum (två rum och kök enligt lägenhetsförteckningen) och 74 kvadratmeter erbjuder denna nyrenoverade pärla den perfekta kombinationen av utrymme, stil och modern elegans.

Stig in i denna ljusa och luftiga bostad, där varje hörn är omsorgsfullt utformat för att ge dig en varm och inbjudande atmosfär. De rymliga rummen erbjuder gott om utrymme för att skapa ditt drömhem, vare sig du letar efter en mysig vardagsrumsyta eller ett hemmakontor. Det stora sovrummet har platsbyggd förvaring.

En av de största attraktionerna i denna lägenhet är den imponerande inglasade balkongen, som sträcker sig över rummets längd och ger en underbar förlängning av ditt boende. Här kan du njuta av soliga frukostar eller avkopplande kvällar med vänner och familj, oavsett väderlek. Utsikten från balkongen är mot den lummiga innergården med vackra rhododendronbuskar, boulebana, lekplats samt odlingslådor.

Läget är enastående - med närheten till Farsta centrum har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Promenera till de populära butikerna, restaurangerna och kaféerna i området, och ta del av den livliga atmosfären som staden har att erbjuda. Dessutom finns det på mycket kort avstånd skolor, simhall och en badplats, vilket gör det till den perfekta platsen för familjer.

Med bil tar du dig till Södermalm på ca 10 minuter, busshållsplatsen är precis utanför dörren. Tunnelbanan är bara ett par minuters promenad bort.