BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Nytorget

Bondegatan 24, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 26 kvm
  • 3.075.000 kr / Såld
  • 5481
  • 1069
  • 5246
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av SoFo med Nytorget precis utanför porten så har ni nu chans på denna ljusa och välplanerade 1a. Smart planerad med sovalkov och ett fantastiskt burspråk som släpper in ett otroligt ljus. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi och låga avgifter. Här har ni lägenhet som lämpar sig väldigt bra som första lägenhet och passar bra för er som har höga krav på läge, bekvämlighet och ett inflyttningsklart boende!

Välkommen in till en välplanerad hall med säkerhetsdörr installerad. Här får ni gott om utrymme för avhängning samt förvaring i garderober. Parkettgolv och ljusa målade väggar. Vidare finner ni vardagsrummet som är rymligt disponerat vilket gör det enkelt att möblera med både soffa och matplats. Här finns gardinskenor i taket för möjlighet att ha mörkläggande gardiner om man så önskar. I den djupa sovalkoven finns plats för dubbelsäng och sängbord. Lägenheten har fina originaldetaljer med fönsterpartier i original med spanjoletter, generös takhöjd och en charmig funktionalism som finns bevarad. Ytskikten är samtliga i bra skick med vitmålade väggar och heltäckningsmatta.

Vardagsrummet är rymligt och väldisponerat med mycket möblerbara ytor. Här ryms både soffa, tv-möbel och stort matbord. Här kan ni sitta många och avnjuta middagar med trevlig utsikt från burspråket. Köket är sen tidigare renoverat och har fina praktiska materialval med vita skåpsluckor, rostfria beslag och rostfri diskbänk. Köket - som är extremt välplanerat för sin yta med mycket arbetsyta och förvaring - innehar det som behövs i maskinell utrustning såsom glaskeramikhäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Praktiskt vädringsfönster finns.

Badrummet är fräscht, stambytt sedan tidigare och helkaklat i ljusa färger. Inrett med dusch, WC, handfat och spegelskåp. Förvaring finns det gott om utanför badrummet med djupa platsbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd och smidig access till modern tvättstuga på entréplan.

Här bor du i ett av Söders mest trendiga och efterfrågade kvarter mitt i SoFos hjärta kring Nytorget och dess rika utbud av restauranger, caféer och barer ligger inom några minuters gångväg. Längs bl.a. Skånegatan och Bondegatan finns ett stort utbud av mysiga restauranger, caféer, barer och butiker och trevlig gågata. 

Föreningen är stabil och har en normal belåningsgrad med alla stora renoveringar utförda, vilket medför att föreningen kan fortsätta behålla de låga avgifterna. Den trevliga grönskande innergården inbjuder till umgänge med sittgrupper och grillmöjligheter om sommaren. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönska som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet till service och kommunikationer så kan man inte bo bättre och bekvämare än såhär.