BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västertorp

Terrängvägen 16

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 3.420.000 kr / Såld
  • 3855
  • 1131
  • 2215
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans att förvärva Västertorps finaste 2:a! Perfekt planerad funkisdröm högst upp i huset med stor balkong i sydvästläge! Topprenoverad i mycket smakfull stil. All funkischarm kvar. Väggarnas färger är noggrant utvalda och golven är mycket fina. Snygga spotlights med dimrar i alla rum. Perfekt belägen i helt insynsskyddat läge med bara grönska i blickfånget. Stort vardagsrum och med mycket snyggt och modernt kök. Badrummet är superfräscht. Rymligt sovrum med stor garderob. Nära t-bana och fin natur. Bra centrum med alla tänkbara butiker.

Det första som möter en är en stor och rymlig hall med mycket bra förvaringsmöjligheter. Stor klädhängare. Bra arbetsbänk med förvaring ovan och städskåp. 

Badrummet är väldigt fint renoverat med smakfullt klinkergolv och helkaklade väggar. Det snygga badkaret är specialbeställt och passar rummet mycket fint. Wc, handfat och snygg spegel.

Lägenhetens kök är otroligt fint. Här har en vägg rivits för optimal planlösning mot det stora vardagsrummet. Många skåp med snygga vita skåpluckor. Mycket snygg grå bänkskiva med dubbelho och smakfullt stänkskydd i glas ovan. Fullstor kyl och frys med samma snygga luckor som övriga köket. Inbygg ugn och microvågsugn. Fullstor diskmaskin finns samt en unik vit spishäll. Köket och vardagsrummet delar ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp till hela rummet. Fina spotlights finns i taket också.

Vardagrummet är mycket luftigt och rymligt. Här man plats för både stor soffa med smart förvaring för tv:n också och en stor matplats.

Det mycket stora sovrummet måste ses! Underbar fiskbensparkett och fina väggar. Stor platsbygg garderob. Utgång till en underbar balkong i perfekt sydvästläge med sol hela dagen och kvällen. Helt insynsskyddad med bara grönska i blickfånget.

Källarförråd samt matförråd ingår!