BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal - Bromma - Mariehäll

Kratsbodavägen 50D, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
  • 1058
Värdera din bostad

Beskrivning

- MORGON & KVÄLLSSOL PÅ BALKONGEN
- INSYNSSKYDDAD
- MILSVID UTSIKT

Välkommen till hemmet som har allting man kan önska sig. Högt upp i det arkitektritade huset finner ni denna tvåa som präglas av exklusivitet och komfort, med en optimal planlösning. Här har man tagit tillvara på varje kvadratmeter för att skapa en bostad som fungerar utmärkt för både singeln, såväl som för paret. 

Redan vid hallen möts man av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare lägenhetens många fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Vardagsrummet - som är i öppen planlösning med köket, är helt perfekt för sociala tillställningar. Här ryms både soffgrupp, matbord för större sällskap och annat möblemang. Genom de stora dubbeldörrarna når man det väl tilltagna och insynsfria sovrummet som andas sinnesro. Dagen avslutar ni bäst på lägenhetens stora balkong som har både morgon- och kvällssol i kombination med en helt magisk utsikt! 

Här har man närhet till kommunikationer, grönområden, flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och ljuvlig strandpromenad. Kort promenadavstånd ifrån har man även Signalfabriken som är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger bl.a The Public, Hawaii Poké, Pinchos och Phils Burger, frisörsalong, butiker, SATS och florist. Det extremt bra läge bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del utav allt som både Bromma och Sundbyberg har att erbjuda. Åker man några stationer med tvärbanan kommer man även till Solna station där man närliggande har Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia. 

Bostaden och läget bör upplevas på plats!

 

Bostadsrättens nettoskuldsättning är 901 902 kr