BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vega

Timvinkelvägen 9A

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • 3.380.000 kr / Såld
  • 6442
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Timvinkelvägen 9A!

Vi är glada att presentera denna exklusiva bostad i det eftertraktade området Vega. Genom att kombinera moderna designelement med en industriell känsla har denna bostad skapats för att ge en unik upplevelse. Lägenheten sträcker sig över två plan och imponerar med imponerande takhöjder som ger en känsla av rymd och elegans.

På det första planet välkomnas du av en rymlig hall som leder till ett sovrum / kontor och ett stilrent WC/duschrum. Härifrån öppnar sig ett modernt kök som smälter samman med det ljusa och luftiga vardagsrummet, vilket skapar en perfekt plats för umgänge och avkoppling.

Det andra planet, som nås via en vacker trätrappa, erbjuder en flexibel yta på över 20 kvadratmeter. Detta utrymme kan anpassas efter dina individuella behov och kan användas som sovrum, kontor eller något annat som passar din livsstil.

Bostaden är elegant inredd med vitpigmenterad 3-stavs ekparkett och ljusa väggar som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Köket är utrustat med högkvalitativa material och vitvaror, inklusive en 20 mm kompositsten bänkskiva, en elegant blandare och spotlights under skåpen för att skapa en trevlig arbetsmiljö.

Utöver den fantastiska interiören har bostaden även en privat uteplats där du kan njuta av solen och frisk luft i en avskild och avkopplande miljö. Förvaringsbehoven är väl tillgodosedda med ett separat förråd, och två parkeringsplatser ingår för din bekvämlighet.

Denna bostad erbjuder en sällsynt möjlighet att uppleva modern lyx i en av Vega's mest attraktiva områden. Kontakta oss nu för att arrangera en visning och ta chansen att göra detta till ditt nya hem.