BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 100, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.850.000 kr / Såld
  • 4358
  • 339
  • 9825
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern 2:a i toppskick med stor balkong och en underbar utsikt över Stockholms inlopp och ner mot Svindersviken! Bli först att flytta in i denna helt nyproducerade bostad belägen på våning 5/5 i fastigheten med ett optimalt läge på expansiva och eftertraktade Kvarnholmen.

Bostaden är belägen på Kvarnholmens soliga södra sida. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. För dig som bara behöver bil ibland erbjuds bilpool som smidigt bokas via app, p-plats med laddstolpe finns placerad precis utanför fastigheten. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge och rekreation.

En förstklassig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla och samtidigt ha Stockholms innerstad på bekvämt avstånd, när man har sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring i form av inbyggd garderob.

Vidare in i lägenheten möts du av en öppen planlösning och stora fönster som släpper in naturligt ljus. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet för middagsbjudningar.

Köket är utrustat med toppmoderna apparater och ger dig gott om utrymme att laga mat och umgås med vänner. Här finns vita luckor från Vedum och bänkskiva i laminat. Köksutrustningen består av rosfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn samt induktionshäll.

Från det fina och lättmöblerade vardagsrummet når man den härliga balkongen som har förmiddagssol fram till lunch. Man har en makalös utsikt över Stockholms inlopp och även Svindersviken ned till höger. Här finns gott om plats för en större sittgrupp och gröna växter.

Bostaden har ett generöst tilltaget sovrum. Sovrummet rymmer enkelt en större säng och bra förvaring i garderober. Från sovrummet når du även ett stort och modernt badrum "en-suite".

Badrummet är inrett i fint klinker i skärgårdsgrå kulör och kakel i vit kulör. Utrustningen består av wc, dusch, handfat, handdukstork, samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med gott om förvaring ovanför bakom vita skåpluckor.

Garage och lägenhetsförråd nås direkt via hiss utanför bostaden. En plats för poolbil finns på gården. Det finns även parkeringsmöjligheter längs med gatan på Tre Kronors Väg.

Med Stockholms inlopp och Kungliga Djurgården som närmsta granne har expansiva Kvarnholmen snabbt blivit en attraktiv och levande stadsdel med en välbevarad karaktär och anrik historia. Detta är ett förstklassigt boende för dig som önskar att leva och bo nära citypulsen i centrala Stockholm och vid början av vår berömda skärgård. Ett stenkast från lägenheten har du Kvarnholmens uppskattade närcentrum med en välsorterad COOP butik, Delselius kvartersbageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, gym, caféer och restauranger. Här finns även goda bussförbindelser in till Slussen på drygt 10 minuter.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Kontakta mäklare Sophia Andersson för visning på tel 073-616 88 84 eller mejla sophia@bosthlm.se.