BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kärrtorp

Fyrskeppsvägen 17

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • 5.100.000 kr / Såld
  • 5257
Värdera din bostad

Beskrivning

En bostad med mycket hjärta kanske bäst beskriver känslan du får när du vistas här. Varmt välkomna till Kärrtorps idyll och en unik chans att förvärva denna fantastiska fyra om 98 kvm som sällan skådas till salu! Här finner ni ett hem utöver vanlig standard. Redan från gatan möts ni av en hemtrevlig och familjekär huvudbyggnad i en lummig och rogivande omgivning.

Väl inne i lägenheten finner ni välplanerade kvadratmetrar, fina öppna sociala ytor, bevarade originaldetaljer, gediget med förvaringsmöjligheter, möjlig uthyrningsdel samt balkong och fransk balkong.

Lägenheten ligger i en grönskande omgivning i direkt anslutning till Nackareservatet, granne till Söderbysjön med vackra promenadstråk och badbryggor. Intill finner ni även Nytorpsbadet. Med en promenad på knappt fem minuter från lägenheten når ni Kärrtorps centrum som erbjuder mysiga fik, trevliga restauranger och mataffärer. Med tunnelbanan når ni Södermalm på cirka 10 minuter och goda cykelbanor finns in till stan för den som föredrar.

Varmt välkomna hem till Fyrskeppsvägen 17!

- Möjlig uthyrningsdel
- 4 st tillhörande förråd!
- Flexibelt tillträde
- Balkong och Fransk balkong
- Större än områdets gemonsnittliga fyror
- Familjärt område
- Nära kommunikationer
- Nackareservatet
- Golfbana