BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen

Skanörvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.110.000 kr / Såld
  • 2405
  • 971
  • 3723
Värdera din bostad

Beskrivning

- Renoveringschans! 
- Tidsenligt bevarat kök  
- Optimalt planerade kvm
- Stabil och välskött BRF
- Naturnära
- 3 min till tunnelbana

Ta chansen att se denna pärla som osar originalcharm! Sätt din egen prägel på bostaden med nya ytskikt och golv så har du ett fantastisk hem med originalcharmen kvar. På våning tre kliver du in i bostaden som erbjuder välbevarade originaldetaljer så som dess fantastiska kök där bakbord, skafferi, ja allt finns kvar! Även garderober och golv i vardagsrum är i original. Balkongen vetter i ett härligt avskiljt läge med grönska direkt utanför. Bostaden har dessutom två separata förråd.

Bostaden är belägen i populära Brf Stockholmshus 12 som är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har flera gemensamma utrymmen för medlemmarna att nyttja så som övernattningslägenheter, bastu, snickarlokal, föreningslokal och barnvagn- och cykelrum bland annat.

Från bostaden nås Björkhagens centrum på endast tre minuters promenad där ni finner ett gott serviceutbud med matbutik, café, restaurang, träningsstudio mm. Tunnelbanan tar er in till Södermalm på knappt sju minuter. I närområdet finner ni flertalet populära skolor/förskolor och såklart Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och en 9-håls golfbana.

Ta chansen, kom på visning!