BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Tollare

Tollareslingan 5, 8 tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 5.200.000 kr / Såld
  • 6425
  • 1358
  • 3114
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta magnifika och inbjudande hem, en exklusiv trea om 84 kvadratmeter i det prestigefyllda projektet skapat av Tobin Properties. Här presenteras något utöver det vanliga när det kommer till omsorgsfullt designade utrymmen, högkvalitativa materialval, genomtänkt ljusinsläpp och en optimal planlösning där varje detalj har tagits i beaktning, inklusive dolda rör och underbar golvvärme. Om du drömmer om en välarrangerad bostad med oslagbar sjöutsikt, två vackra burspråk, två sovrum och dubbla badrum, så har du verkligen hittat rätt plats att kalla ditt hem!

Denna perfekt planerade bostad stoltserar med välproportionerade sovrum och två exklusivt kaklade badrum, komplett utrustade med både dusch och badkar. Den stora balkongen löper längs med vardagsrummet och köket och erbjuder en fridfull oas för avkoppling och njutning av naturens skönhet. Den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en förtrollande atmosfär som inbjuder till gemenskap och minnesvärda stunder. Huvudsovrummet går att stänga till, där passagen blir en walk through closet, samt ett tillhörande eget stort badrum. Väl inne i det stora sovrummet erbjuder det vackra burspråket  en hisnande panoramautsikt som kommer att få ditt hjärta att slå några extra slag. 

Denna extraordinära bostad är belägen i en idyllisk sjönära miljö, där du redan nu kan avnjuta natursköna promenader längs vattnet och ta dig över till Mårtens Holme för en enastående kulinarisk upplevelse på den välrenommerade restaurangen Bruket. Föreningen i sig erbjuder fantastiska takterrasser där du kan njuta av oöverträffad utsikt och enastående faciliteter. Kom och bli hänförd av denna underbara bostad genom att delta i visningen och uppleva den unika atmosfären på plats!

Varje detalj i denna genomtänkta planlösning är utformad med omsorg, där köket och vardagsrummet utgör hjärtat i bostaden. Här ges möjlighet till storslagna middagar och sociala sammankomster som kommer att bli älskade minnen för livet. Genom fönstren i vardagsrummet öppnar sig en vacker vy över balkongen, där du kan njuta av solens varma strålar på morgon vid ena sidan av balkongen och från eftermiddag till sen kväll på den andra. En sektion av balkongen är inglasad och kallas av arkitekterna för vinterträdgård, denna del har många attribut för flera användningsområden. Ett där de breda balkongdörrarna öppnas helt för att skapa en härlig inne-ute känsla och tilltagen rymd i vardagsrummet Denna bostad håller en hög materiell standard med genomgående exklusiv enstavsparkett i ek och behaglig golvvärme som skapar en känsla av lyx och välbehag. Köksbänkarna är av kalksten Jura Grey, köket från Vedum. Huvudsovrummet är målat i en sober beige, resterande väggar & tak är vita, tillsammans med ljus björk och grå färg i kök och badrum skapas en tidlös och elegant atmosfär.

Denna bostad erbjuder en rad fördelar som du bäst upplever på plats, varmt välkomna!