BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnboda Hamn

Finnboda Varvsväg 10C

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • 3.750.000 kr / Såld
  • 4288
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 3:a om 60 kvm i attraktiva Finnboda Hamn! Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och ett fullutrustat kök, två bra sovrum, stort och modernt badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås den stora, härliga uteplatsen riktad mot Stockholms inlopp och Saltsjön. 

Lägenheten bjuder på ett stilrent och funktionellt boende med en genomtänkt helhet som skapar de bästa förutsättningarna för ett bekvämt vardagsliv. Den genomgående planlösningen med lättillgängliga rum i kombination med generösa fönsterytor med låg bröstning skapar en ljus och luftig atmosfär. Köket är mycket smakfullt med vita skåpsluckor och bänkskiva i laminat. Köket är modernt och fullutrustat och matplatsen rymmer ett större sällskap. Den maskinella utrustningen består av rostfri kyl/frys, spis/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Vardagsrummet har gott om plats för en stor soffgrupp och valfria möbleringsmöjligheter. Man har perfekta ytor för både sociala tillställningar och lugna hemmakvällar!

Från vardagsrummet nås bostadens härliga terrass där man har gott om plats för en lounge-grupp, grill, solstolar, växter och odlingslådor eller annan valfri utsmyckning.

Bostadens master sovrum går i sobra toner och är väl tilltaget med plats för en 1.80cm säng, byrå samt övrig valfri möblering. Här finns även en inredd garderobsvägg med skjutdörrar. Det andra sovrummet passar bra som barnrum eller kontor och har också plats för säng, skrivbord och annan valfri möblering. Bostadens badrum har ett stilrent utförande och bjuder på moderna bekvämligheter som bland annat duschhörna, handfat med kommod, handdukstork, toalett samt tvättmaskin och torktumlare från SIEMENS med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt för ytterligare förvaring.

Bostaden är registrerad som en 2,5a i föreningen men disponeras som en 3:a. Till bostaden tillhör ett rymligt förråd på ca 4 kvm. 

Garage finns i huset och dit tar man sig direkt med hissen. Bredband är indraget i fastigheten med 1000 Mbit/s. 

Utöver det perfekta strategiska läget endast ett stenkast från Stockholms inlopp och med promenadavstånd in till Stockholms City så ligger bostaden även med direkt närhet till fina promenadstråk, natur och goda kommunikationer in till City. Man har täta kommunikationer in till Slussen som nås på några minuter och jobbar man inne i city och vill slippa trafik finns möjlighet att ta SL-pendelbåten in till Nybrokajen på drygt 20 minuter. Pendelbåten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. I Finnboda finns även allt precis runt hörnet som t.ex. en välsorterad ICA matbutik, restauranger, PDL Center och gym. Är du bilburen når du Danvikstull och Södra Länken på några minuter. Nacka Forum finner du drygt en kilometer bort där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet har man även Sickla Köpkvarter med ett stort butiksutbud, biograf, gym och stormarknader. 

Välkommen på visning!