BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby - Enskede

Bäckaskiftsvägen 68

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • 3.850.000 kr / Såld
  • 2532
  • 1962
  • 4676
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad - Låg månadsavgift - Balkong i söderläge - Stabil Brf med 22 hyresrätter (dold tillgång) - Närhet till
T-Bana!

Nu finns chans att förvärva en fantastisk trea på populära Bäckaskiftsvägen i Stureby. Magiskt läge med både lummiga promenadstråk runt knuten, barnvänlig innergård och mindre än 5 minuters promenadavstånd till tunnelbanan. 

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens övriga rum. I hallen finns plats för avhägning i direkt anslutning till entrén och dessutom originalgarderober med överskåp där du får plats med hela familjens ytterkläder och mer därtill. Säkerhetsdörr är installerad. I anslutning till hallen ligger badrum med badkar, kommod med spegelskåp ovan, wc och vädringsfönster. Rymligt vardagsrum med generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet kan möbleras helt fritt utifrån behov. Här finns dessutom utrymme för arbetsplats och/eller matsalsbord för den som önskar. Utgång till balkong i söderläge. Trevligt kök med goda förvaringsmöjligheter i över -och underskåp. Maskinellt utrustat med diskmaskin, kombinerad kyl/frys (2022), spis och fläkt. Naturlig matplatsdel för sällskap om ca 4-6 personer invid fönster. Lägenheten erbjuder två sovrum, båda med plats för dubbelsäng och extra förvaringsmöbel. I det större sovrummet finns en rymlig garderob med skjutdörrar längs ena väggen som ger möjlighet till ytterligare förvaring. Nuvarande ägare disponerar ett källarförråd. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golv. 

Balkong i soligt söderläge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Rymlig balkong i klockrent söderläge. Här kan du avnjuta solen under hela dagen. Balkongen är belägen med fri och trevlig utsikt mot föreningens innergård. 

- Balkong i söderläge
- Insynsskyddad
- Trevligt kök med rymlig matplatsdel
- Stora fönsterpartier och vackra ljusflöden
- Optimalt planerad
- Goda försvaringsmöjligheter
- Bevarade originalgarderober
- Stabil Brf 
- Gym och bastu i föreningen 
- Populär adress
- Klockrent läge
- Källarförråd

På Bäckaskiftsvägen bor ni på ett av Sturebys bästa lägen med mindre än 5 minuters promenad till T-banan, 15 minuter in till T-centralen och nära Hemskogen där du har både motionsslingor och promenadstråk. Pizzeria, minilivs samt Café finns på bara några minuters promenad bort. Mycket välskött förening där de erbjuder generösa utomhusytor med lekplats för barnen, grillplats, boulebana och odlingslotter för sina medlemmar. Föreningen har byggt ett gym och en bastu i hus 54-58 som föreningens medlemmar kan nyttja för en mindre peng. Utöver detta tillhandahåller föreningen sina medlemmar en topprenoverad gemensamhetslokal med kök, långbord med tillhörande stolar samt stor tv med spelkonsol.

Varmt välkommen på visning!