BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra - Enskede

Jönåkersvägen 15

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • 2.685.000 kr / Såld
  • 7114
  • 6150
  • 2835
Värdera din bostad

Beskrivning

Balkong i sydväst - Insynsskyddat och lummigt läge - Närhet till kommunikationer och natur - Bevarat original!

Varmt välkomna till denna funkispärla med ett bevarat tidstypiskt kök. Lägenheten är optimalt planerad med ett lugnt läge helt utan insyn. Rymlig balkong i sydväst där du kan njuta av solens strålar från mitt på dagen och under hela kvällen. 

Här erbjuds en genomgående planlösning som bidrar till ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa, tv-möbel och matsalsbord/ arbetshörna om så önskas. Charmigt, bevarat originalkök med goda förvaringsmöjligheter bakom över - och underskåp i vitt, den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt samt diskmaskin (2021). Gott om plats intill fönster för matbord och stolar för 4-6 personer utan att det känns trångt. Rofyllt sovrum mot lugn innergård med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel om så önskas. Här finns charmiga, djupa originalgarderober med överskåp som sväljer mycket. Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenhetens alla rum. Här finns plats för avhägning av ytterkläder. I anslutning ligger rymligt, stambytt badrum med dusch, spegelskåp och wc. Praktiskt med vädringsfönster. Till lägenheten hör ett källarförråd. Sammanfattningsvis en mycket trevlig lägenhet med allt man kan önska.

Stabil Brf som gjort de stora renoveringarna. Föreningen har 4 st hyresrätter kvar vilket är en dold tillgång. I föreningen finns fler tvättstugor, den närmsta ligger i källaren. Föreningen har dessutom en mysig innergård med grillmöjlighet samt en mindre lekplats som kan nyttjas av medlemmarna. 

Området är lugnt och grönt med närhet till både Svedmyraskogen och artrika Majrosskogen. Promenadvägar och löpstigar kan varieras i det oändliga. I närområdet finns både närlivs och restauranger, och du bor heller inte långt från stora Ica Bea som är mycket mer än en vanlig matbutik. Till Svedmyra station promenerar du på 9 minuter och tunnelbanan tar dig till t-centralen på en kvart. Gatuparkering är gratis i området.

Kort sagt en charmig lägenhet för dig som vill bo centralt och naturnära. Välkommen på visning!

- Charmiga originaldetaljer 
- Bevarat originalkök med matplats
- Balkong i bästa solläge
- Lugn och trivsam innergård
- Kort promenad till tunnelbanan
- Stabil Brf med 4 st hyresrätter kvar (dold tillgång)
- Stambyttt badrum
- Källarförråd
- Lugnt läge vid Enskedes villaidyll