BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksbacken 53, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 5.680.000 kr / Såld
  • 4035
  • 486
  • 2175
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset med magisk utsikt över Stockholm. Bostaden ligger med ostört läge och har perfekt planerade ytor med stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt. Här finns även utgång till två stora balkonger på vardera sida av bostaden som medför sol från morgon till solnedgång och underbar fri utsikt över Stockholms takåsar och så långt ögat når. Balkongernas totala yta är hela 22 kvm, varav 14 kvm med förmiddagssol och skjutbar inglasning som förlänger balkongens säsong ytterligare. Den andra balkongen är 8 kvm med bästa solläge ända till solnedgång. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de rymliga sovrummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär, helt utan insyn. Köket och badrum är stora och smakfulla med påkostade och tilltalande materialval. Bostaden har även 2 rymliga sovrum, perfekt utspridda i bostaden. Förvaringsytorna är verkligen optimala med flertalet garderober och stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Här möts man toppskick med genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge med garage och stor takterrass där man kan njuta av panoramautsikt över Stockholm. På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. Både nya Sjöviksskolan (F-9) och Årstadalsskolan (F-6) ligger precis bakom knuten och nås utan att passera vägar. Förskolorna finns närmare än så, på samma gata finns 3st populära förskolor. Utanför porten finns fotbollsplan och en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra förvaringsytor med flera rymliga garderob.          

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp och perfekta arbetsytor med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, avfallskvarn, integrerad diskmaskin samt inbyggd varmlufts- och mikrovågsugn. Allt påkostat i rostfritt. Här finns även matplats för det stora sällskapet med fri utsikt via stora fönsterpartier. 

Balkong 1  Extra rum på 14 kvm
Från vardagsrummet når man en stor balkong om 14kvm som blir en som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet med plats för såväl matbord som loungegrupp. Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen erbjuder underbar fri utsikt över Stockholmstakåsar med flertal kända landmärken i blickfånget.  Balkongen har öppningsbara glaspartier som med fördel gör att den kan nyttjas året om.  

Balkong 2  – Sommarens räddning 
Ligger med bästa solläge med sol från lunch till solnedgång. Här kan ni njuta av sena sommarkvällar ostört på första parkett och blicka ut över Stockholm. Balkongen är djup som göra att den kan nyttjas med matbord, loungedel eller solsängar. Välj själv hur du vill njuta av solnedgången. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet ligger med ostört gårdsläge. 

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Ligger med härligt gavelläge med tre stora fönsterpartier som genererar rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt utan insyn. Även detta rum rymmer en dubbelsäng. Förvaringen är den bästa med en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum – Stilrent och påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt dusch med glasad duschvägg. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk yta med förvaring ovanför. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.