BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telegrafberget

Edelcrantz väg 40

  • 5 rum och kök
  • 124 kvm
  • 8.495.000 kr Budstart
  • 5068
  • 288
  • 15129
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Edelcrantz väg 40 på Telegrafberget - ett nyproducerat drömhem som omdefinierar modern lyx och stil. Detta exklusiva hus sträcker sig över två våningar och erbjuder en imponerande boyta på 124 kvadratmeter samt en biarea på 5 kvadratmeter.

Stig in i detta fantastiska hem och möt en värld av raffinerad elegans. På bottenvåningen möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum där naturligt ljus strömmar in genom de stora fönstren från golv till tak. Detta är den perfekta platsen att koppla av och umgås med familj och vänner. Köket är en kulinarisk dröm, utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor som kommer att tillfredsställa den mest kräsne kocken. En komplett lista av alla vitvaror och materialval hittar du under faktafliken. Badrummet på entréplanet är stort och fullt utrustat med alla praktiska bekvämligheter så som dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare placerade under arbetsbänken. Smakfullt, praktiskt och genomtänkt.

När det är dags att koppla av och skämma bort dig själv, kommer det andra imponerande badrummet på övervåningen att överträffa dina förväntningar. Här hittar du dubbla duschar, ett fristående badkar och dubbla handfat, allt elegant inramat av smakfullt vitt väggkakel och granitkeramik på golvet som även är uppvärmt. Varje detalj har noga utformats för att erbjuda en upplevelse av ultimat lyx och avkoppling.

På övervåningen finner du även tre väl tilltagna sovrum, var och en med sin egen utgång till balkongerna som sträcker sig längs med husets fram- & baksida. Denna design ger dig möjlighet att njuta av sol, fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och lummig natur, en perfekt plats för morgonkaffet eller kvällsmys i solnedgången. Det andra vardagsrummet på övervåningen blir den perfekta ytan där familjen kan ha sitt TV-rum och på så sätt låta nedervåningen förbli en öppen och social samlingsplats.

När du stiger ut på baksidan av huset möts du av en generös uteplats, perfekt för att njuta av utomhuslivet och skapa minnen med nära och kära i den kuperade och lummiga naturomgivningen. De stora fönstren från golv till tak binder samman inomhus och utomhus på ett elegant sätt och skapar en känsla av rymd och ljus.

Läget på Telegrafberget är idylliskt och erbjuder en fridfull atmosfär samtidigt som du har god kommunikation in till stadens puls. Pendelbåt linje 83 avgår från Telegrafberget och tar ca 30min in till Slussen. Busstrafiken från Telegrafberget tar ca 40min in till Slussen med flera alternativ för att ta sig till Nacka forum och Sickla köpkvarter.

På Telegrafberget kan du njuta av grönskande omgivningar, promenader längs natursköna stigar och samtidigt ha tillgång till allt som staden har att erbjuda bara en båttur bort.

Detta nyproducerade hus på Edelcrantz väg 40 förkroppsligar det bästa med att bo i Nacka. En perfekt kombination av fridfull natur, modern design, komfort och elegans väntar på dig. Missa inte chansen att förvärva ditt drömboende!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 3 sovrum. Föreningen Brf Segelvyn 1.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 8.495.000 kr Budstart. Månadsavgift 3 938 kr. Andel i föreningen är 5.77 %.

Driftskostnad

Totalt 3 240 kr/mån (38 884 kr/år) varav Värme 1 167 kr/mån, El 1 000 kr/mån, Vatten/Avlopp 150 kr/mån, Renhållning 358 kr/mån, Försäkring 208 kr/mån, Övrigt 358 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade. Posten övrigt avser sophämtning.

Brf Segelvyn 1 består av 8st radhus om tre våningar, 4st parhus om tre våningar samt 6st parhus om två våningar. Alla är nyproducerade med inflytt 2022. Samtliga hus är belägna på Edelcrantz väg i det expansiva området Telegrafberget. Samtliga hus är utrustade med vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan och komfortvärmegolv i badrummen.

Parkering
Alla hus är försedda med sina egna parkeringsplatser.

TV & Bredband
Alla hus är anslutna till Telia och bostadsrättshavaren tecknar själva det paket som önskas.

El- avtal
Nätägare för Edelcrantz väg är Boo energi och bostadsrättshavaren tecknar själva elavtal via Boo energis hemsida.

Vatten & Avlopp
Bostadsrättshavaren debiteras efter faktisk förbrukning, vattenmätare sitter i bostaden.

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump.

Sophantering
Bostadsrättshavaren debiteras efter medlemmens val av storlek på kärl.

Ekonomi
Ekonomisk förvaltare Gumsen Ekonomi AB, ekonomi@gumsen.se

Områdesbeskrivning

Telegrafberget är ett vackert och charmigt område som ligger i Saltsjö-Boo, en naturskön del av Nacka kommun strax utanför Stockholm. Det är en plats där historiska anor möter fantastisk utsikt och där invånarna kan njuta av både naturens skönhet och stadens närhet.

Beläget på en höjd erbjuder Telegrafberget en imponerande panoramautsikt över Stockholms inlopp och skärgården. Att stå på bergets topp och se ut över det glittrande vattnet medan solen går ner bakom horisonten är en upplevelse som sätter sig i själen. Utsikten är en perfekt förevigad vy av Sveriges natursköna landskap.

 

Området runt Telegrafberget är känt för sina vackra grönområden och vandringsleder. Här kan man promenera längs slingrande stigar, omgiven av frodig skog och fågelsång.

 

Telegrafberget har också en rik historisk bakgrund. Namnet kommer från tiden då en telegrafstation fanns på berget, där meddelanden sändes via telegraftrådar till och från Stockholm. Idag kan man se ruinerna av den gamla telegrafstationen och låta fantasin resa tillbaka i tiden.

 

Området kring Telegrafberget är präglat av en harmonisk atmosfär och en stark gemenskapskänsla. Det är ett populärt område för både unga familjer och äldre par som vill njuta av naturen och samtidigt ha närhet till stadens bekvämligheter via båt. 

Nacka centrum, med sina shoppingmöjligheter och nöjesalternativ, ligger bara en kort bil- eller bussresa bort från Telegrafberget. Här kan man upptäcka allt från moderna butiker till restauranger. För den som söker ännu mer puls och storstadsliv är Stockholm bara en kort resa bort, vilket gör Telegrafberget till en perfekt bas för dem som vill kombinera natur och stadsliv.

 

Sammanfattningsvis är Telegrafberget i Nacka ett unikt och charmigt område som erbjuder enastående naturskönhet och närhet till stadens bekvämligheter. Med sin spektakulära utsikt, historiska intressen och harmoniska atmosfär är det en plats som har allt för dem som söker en balanserad livsstil mellan stad och natur.