BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen

Sofielundsvägen 9, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 5.500.000 kr / Såld
  • 3151
  • 1228
  • 1046
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Sofielundsvägen 9! Denna bostad har en ljus och fräsch atmosfär och är redo att välkomna en ny ägare!

Det välutrustade köket är en plats där du kommer att trivas. Här finns gott om utrymme för ett matbord intill det soliga fönstret som släpper in generöst med naturligt ljus. Matplatsen gifter ihop kök och vardagsrum på ett trevligt sätt, här gör det sig naturligt att ha gäster över ofta och länge.

Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, det sociala hjärtat i bostaden. Här har du gott om plats att möblera efter eget tycke och skapa en trivsam atmosfär. En extra bonus är den södervända balkongen där du kan njuta av soliga dagar som en förlängning av vardagsrummet stora delar av året.

Med två sovrum som båda har egna utgångar till ytterligare en balkong får du en skön blandning av utrymme och integritet. Här kan du skapa din personliga oas som överskådar föreningens fina innergård. Att ha möjligheten att vakna upp på morgonen och stiga ut på balkongen för att andas in den friska luften är en fantastisk förmån. Koppla av och njuta av lugnet.

De två stora balkongerna är en fantastisk tillgång i denna bostad, men det är inte allt. Utöver den fina interiören bjuds det även på rikligt med god förvaring i såväl hall och badrum som kök och sovrum. Här lämnas inget att önska.

Sofielundsvägen 9 är en bostad som erbjuder ett komplett boende med naturligt ljus, balkonger i två väderstreck, stilrena färger och materialval samt praktiska förvaringslösningar. Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna fantastiska bostad!

Varmt välkommen på visning!