BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Järla Sjö

Järla Sjöpir 9

  • 4 rum och kök
  • 114.5 kvm
  • 10.300.000 kr / Såld
  • 9397
  • 886
  • 14132
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik etagevåning med en av Stockholms och Järla Sjös bästa lägen, längst ut på Järla sjöpir. Här upplever du en bostad utöver det vanliga, med underbar sjöutsikt och sol från morgon till kväll. Med stora och öppna ytor samt generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna blir detta hem en perfekt plats för sociala tillställningar och avkoppling. Läget är oslagbart och erbjuder en fantastisk miljö med natursköna upplevelser året runt.

Bostaden präglas av en genomgående hög standard med moderna och exklusiva materialval. Det platsbyggda köket från Nordiska Kök utgör en central punkt och är utrustat med en vacker kvartsitbänkskiva och handgjord fläktkåpa från Fjäråskupan. Den genomgående oljade ekparketten ger en varm och elegant känsla. Här finns två sovrum och två badrum, varav ett med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det andra badrummet är också utrustat med en dusch.

Sovrummen, belägna på olika våningar, erbjuder harmoni och avskildhet. Det större sovrummet har platsbyggda garderober, medan det mindre sovrummet har en praktisk liten klädkammare. Förvaringsmöjligheterna är goda, med en rymlig klädkammare som nås från hallen.

Järla Sjö är en levande småstad vid vattnet och erbjuder vackra promenadstråk längs bryggorna runt Järla och Sicklasjön. I närheten finns även Sickla Köpkvarter och Nacka Forum, där du hittar ett brett utbud av service, inklusive stormarknader, restauranger, shopping och träningsanläggningar. Här finns också möjlighet till bad, kräftfiske, båtliv och vinteraktiviteter på isen. Området erbjuder båtplatser och kajakförråd. På andra sidan sjön finns Nackareservatet och Hellasgården med sina vackra motionsspår. Efter en löptur kan du avsluta med ett dopp i sjön för den som önskar.

Bostadsrättsföreningen är populär och har en stabil ekonomi. Här finns trevliga faciliteter som bastu, relax-/gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt en liten roddbåt och kajaker för medlemmarna att använda. Dessutom är det värt att betona att föreningen är lågt belånad och att avgiften för lägenheten är låg. Detta innebär att du kan njuta av både ekonomisk stabilitet och kostnadseffektivt boende i denna unika bostad.

I området finns även två fina parker. Gustaf Daléns park är en aktivitetspark för barn och ungdomar i olika åldrar. Herrgårdsparken är områdets gröna lunga och har flera fruktträd som är till för allas njutning. Här kan du sitta och avnjuta miljön, spela boule eller ha en picknick med familj och vänner. Kommunikationsmöjligheterna är goda med snabb och enkel access till bussar och lokaltåg (Saltsjöbanan) till och från Järla Sjö. Inom några år kommer även den nya tunnelbanan att vara tillgänglig i området. För mer information om vad Järla Sjö har att erbjuda kan du besöka deras utmärkta hemsida: http://jarlasjo.se/

Lägenheten erbjuder verkligen det bästa av Stockholm och Järla Sjö, med en oslagbar kombination av naturskön sjömiljö, modern elegans och närhet till alla bekvämligheter. Missa inte chansen att äga dettaa unika hem.