BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björknäs - Saltsjö-boo

Talluddsvägen 7C, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • 2.150.000 kr / Såld
  • 2444
  • 488
  • 1542
Värdera din bostad

Beskrivning

Bo med närhet till vackra Skurusundet!

Här finns en möjlighet att förnya och renovera denna 3:a högst upp i huset. Fantastisk utsikt över Skurusundet utan insyn.

Bostaden har en praktisk layout och en fantastisk potential för dig som vill skapa ditt egna hem. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter. Stora fönster ger generöst med naturligt ljus och en trevlig atmosfär. Köket erbjuder många möjligheter med sin storlek och rymmer allt det stora hushållet behöver. Här har du även plats för ett rymligt matbord intill fönstret. Det rymliga vardagsrummet har plats för en bekväm soffa, TV-bank och matsalsbord för 4-6 personer. En fransk balkong ger en häftig kontakt med omgivande natur och Skurusundet, perfekt för att ta en nypa luft i eftermiddagssolen. Föreningen håller nu på att lyfta frågan om att bygga till balkonger på våning 1 och 2. Badrummet är stambytt 2018 i en smakfull stil och kommer utrustat med WC, dusch och tvättmaskin.
Slutligen har lägenheten två bra sovrum med platsbyggda garderober. Här går dubbelsängar in utan problem!

Kom och upplev potentialen i denna utmärkt belägna genomgångslägenhet med ett fantastiskt läge i Nacka! Naturen ligger nära inpå, ett litet centrum finns bara ett stenkast bort och endast 10 km till Slussen med goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!