BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Voxnegränd 20

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.710.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Balkong som vetter mot träd och grönska 
Disponeras som en 2,5a 
Perfekt för den växande familjen
- Diskmaskin
- Insynsskyddad
- Välskött BRF 
Gångavstånd till centrum 
- Naturnära 

På en lugn återvändsgata finns nu chans att se denna pärla om 54 kvm fördelat på 2,5 rum med balkong! En trappa upp nås bostaden som är genomgående ljus, erbjuder ett socialt kök, rymligt vardagsrum, en balkong i absolut bästa läge mot grönska! Även ett större sovrum samt ett mindre rum som idag disponeras som ett barnrum. Till bostaden hör två förråd. 

Brf Voxnan är en mycket omtyckt och välskött förening bestående av 172 lägenheter. Föreningen har några hyresrätter kvar (dold tillgång). Möjlighet finns för medlemmar att hyra föreningens övernattningsrum, festlokal och parkeringsplatser. En bytesbörs finns även för medlemmarna.  

Någon minut från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Populära bageriet Lilla Bagis är en favorit i området, även Hushållet som är en zero-waste mataffär är mycket uppskattad. I området finns flertalet förskolor och skolor. 

Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderut mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. 

Ta chansen att se denna pärla!!