BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Lustigkullavägen 6

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • 7.850.000 kr / Såld
  • 6061
  • 2144
  • 5874
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en perfekt familjefyra med radhuskänsla i Gröndal. Renoverad interiör och byggd balkong med egen trappa ger enkel tillgång till innergården och parken utanför. Precis utanför lägenheten är parken inramad med träd och en stor gräsmatta. Perfekt med barn, lek, lunch ute eller picknick i solen. Längre bort finns en finns stor lekplats.

I fastigheten anno 1934 i vackra Gröndal finner ni dessa 4 välplanerade rum och kök. Fastigheten är belägen på en lugn återvändsgränd som sedan ansluter till en parkväg som tar er till fina Sannadalsparken med stor lekplats. Lägenheten har två ingångar som ger möjlighet att skapa en uthyrningsdel. Bostaden som renoverades 2016 och fick egen balkong/uteplats har ett perfekt läge.

- Balkong med egen utgång till grönskande gård
- Utsikt mot park med stor gräsmatta

- Bra läge i Gröndal
- Närhet till Tvärbana och tunnelbana
- Kort promenad till Liljeholms Torget och badplatsen Trekanten
- Uthyrningsdel
- Badrum och gäst-wc
- Fönster i tre väderstreck
- Bra förening

Lägenheten har två egna ingångar och hallarna erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Köket är renoverat i modern tidstypisk stil och har matplats för 6-8 personer. Stora och fina fönsterpartier samt glasade dörrar ut till balkongen. Den maskinella utrustningen består av en diskmaskin, induktionshäll, ugn, köksfläkt, kyl och frys. Rummen är välplanerade och optimalt anpassade för sovrum och sällskapsrum. Lägenheten är försett med ett renoverat badrum samt en gäst-wc.