BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Öregrundsgatan 15

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • 3.635.000 kr / Såld
  • 355
  • 3082
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Öregrundsgatan 15 på Gärdet - en exklusiv pärla som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare! Denna 1a som vart nyproducerad år 2010, erbjuder inte bara enastående design och elegans, utan även en oslagbar utsikt som sträcker sig milsvidd och inkluderar en fantastisk havsutsikt.

Innanför dörren möts du av ett stilrent och modernt boende, där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en trivsam atmosfär. Lägenheten är exklusivt påkostad med premiumfunktioner som kommer att imponera på även den mest kräsne köparen. Njut av din favoritmusik i varje vrå av lägenheten med det integrerade högtalarsystemet från det prestigefyllda märket Bang & Olufsen. Upplev ljudkvalitet i världsklass medan du kopplar av eller underhåller dina gäster. För den som uppskattar det goda i livet finns även en elegant vinkyl, perfekt för att bevara dina favoritviner vid optimal temperatur.

Den storslagna utsikten förvandlar allrummet till en magisk oas av naturligt ljus och panoramavyer. Njut av solnedgångar över horisonten och den rogivande känslan av att vara omgiven av naturens skönhet året runt från lägenhetens inglasade balkong. Under sommaren erbjuds sol från lunch till solnedgång. Sängen får du effektivt undan i den öppna planlösningebn tack vare sovalkoven som smidigt går att dölja när man har gäster över. Tänk dig att vakna varje morgon och spana ut över inloppet av båtar till Frihamnen. Här kan du verkligen koppla av och njuta av privilegiet att bo på en eftertraktad adress. 

Öregrundsgatan 15 är belägen på Gärdet, ett område som erbjuder en perfekt kombination av stadens puls och lugnet från naturen. Här har du närhet till grönområden och parker för avkopplande promenader, samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella sevärdheter.

Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!