BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östberga - Älvsjö

Tvååkersgränd 1 3tr

  • 3.5 rum och kök
  • 87 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
  • 7155
  • 194
  • 2568
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade 3a (möjlig 4a) om 87 kvm belägen högst upp i huset med underbar balkong samt hiss. En lägenhet i toppklass vilket karaktäriseras genom ett gediget ljusinsläpp via stora fönsterpartier, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mycket yta att underhålla och att umgås på samt utgång till balkong med eftermiddagssol. Stort kök med ljus inredning. Två sovrum mot lugn baksida med förvaringsmöjligheter. Stort modernt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. 

- öppen social planlösning
- utsikt över villaidyll
- fint skick
- möjlig 4a
- stor balkong

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier. Attraktivt läge utan någon direkt insyn. Här finns gott om plats för en stor soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Den öppna planlösningen mot köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. Utgång till stor balkong. 

Balkong
En generös balkong i vinkel med en fin utsikt över Örby / Älvsjö och grönskande omgivningar. Balkongen får plats med loungedel, matbord och odlingar. Verkligen en plats för avkoppling och harmoni. 

Kök
Köket är riktigt snyggt med ljusa köksluckor och blågrått kakel som bryter av fint mot bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, ugn, mikro, häll och diskmaskin. Så det är ett socialt fint kök där det är möjligt duka upp för många gäster. 

Sovrum 1, 2, (3) 
Två utmärkta sovrum där ett har bra med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Finns behov för ett 3e sovrum kan klädkammare och flytt av vägg ordna detta. Se alternativ planlösning. 

Badrum
Badrummet är både snyggt och praktiskt. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare samt rymliga väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat, WC och dusch. 

Hall 
Välkomnande hall och bra med gott om plats för kläder och förvaring i en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar av spegelglas. 

Förvaring
Generös klädkammare och garderober i lägenheten. Finns också ett externt stort förråd.