BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariaberget

Bastugatan 4

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld
  • 3615
  • 225
  • 19805
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en välplanerad tvåa med uteplats, belägen vid Mariabergets fot, med garage i huset. Här bor man  runt hörnet från fantastiska vyer över Riddarfjärden, Stadshuset och centrala Stockholm, såväl som kulturhistorisk arkitektur utanför fönstren mot Bastugatan.

Här kommer ni bo i en modern fastighet, med hiss, barnvänlig gård och garageutfart direkt ut mot Söder Mälarstrand. Något som är svårt att finna för den som önskar bo i de unika kulturhistoriska kvarteren på Mariaberget.

 

Kliv in i en stor, välplanerad hall med bra avhängningsplats för ytterkläder samt gott om förvaringsutrymme i både garderober och en stor klädkammare. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Vackert stengolv i hallen.

Stort kök med ljusa skåpsluckor och gott om arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn, micro och fläkt. Naturlig matplats för ca 6 personer invid fönstren mot gård.

Vidare in till ett ljust och rymligt vardagsrum med fönster mot den lugna gården. Gott om plats för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Fina ljusinsläpp genom stora fönsterytor. I anslutning till vardagsrummet ligger uteplatsen mot gården. Rummet ansluter vidare till sovrummet.

Stort sovrum med plats för 180-säng. Här finns också en rymlig walk in closet.

Ett modernt och fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Inredningen består av dusch med vikväggar, handfat med kommod samt wc.

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett rymligt källarförråd.

Läget och dess omgivning ger inte mer att önska, här bor man runt hörnet från Ivar Los Park och Monteliusvägen med makalös vy över stan samtidigt som man bor några minuters promenad från både Mariatorget och Slussen. Under sommaren är detta en grönskande oas och under vintern erbjuds en fantastisk vy över Riddarfjärdens vatten och stadens alla takåsar.

Varmt välkommen på visning!

- Garage där det är lätt att få en plats, med laddstolpar och utfart mot Söder Mälarstrand
- Bästa adress i lugna kulturkvarter på Mariaberget.
- Optimal planlösning.
- Uteplats
- Gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.
- Både Slussen och Mariatorget runt hörnet samt Ivar Lo´s Park och Monteliusvägens utsiktsplatser över Riddarfjärden.