BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västerhaninge

Plöjarvägen 14

  • 5 rum och kök
  • 116 kvm
  • 4.050.000 kr / Såld
  • 10844
Värdera din bostad

Beskrivning

Plöjarvägen 14 är en rymlig kedjehusfastighet som ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Huset är i genomgående mycket bra skick med stora renoveringar som har genomförts genom åren(se renoveringslista längre ner).

Fördelat på två våningar och har en total boyta på 116 kvadratmeter. På bottenvåningen finns ett välutrustat kök, ett vardagsrum, ett sovrum samt ett badrum. Det finns också en tvättstuga med groventré, som är praktiskt placerad för enkel åtkomst till trädgården.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum, klädkammare samt ett badrum vilket gör att huset är perfekt för en större familj eller för att bjuda in gäster.

Huset har också ett tillhörande garage i länga, vilket ger gott om utrymme för bilen eller förvaring av verktyg och utrustning. Dessutom finns det ett förråd på tomten, vilket är en praktisk funktion för förvaring av cyklar och annan utrustning.

Uteplatserna på fram och baksida ger gott om utrymme för utevistelser och trädgårdsarbete. Altaner håller på att byggas, vilket kommer att ge ännu mer utrymme att njuta av solen och utsikten.

Sammanfattningsvis är Plöjarvägen 14 en underbar fastighet som är väl underhållen och ligger i ett lugnt område med en mängd bekvämligheter. Med stora renoveringar nyligen avslutade är detta hem klart för att rymma en stor familj och ge gott om utrymme för vänner och gäster att njuta av.